Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Fender deler - verdt pengene når vi har GFS og noe Dragonfire?


Anbefalte innlegg

Jeg tenker på en ting. Er virkelig Fender deler av pickups og hardware  (og da særlig USA) verdt pengene nå vi har slike som GFS? (Tenker ikke på kropper/halser) GFS pickups har jeg hørt at man kan, på de beste, bli like fornøyd som Fender og Seymour Duncan. Jeg bruker også Dragonfire. Personlig så foretrekker jeg Fender akkurat på stemmeskruer.  Her skal jeg ta et eksempel på nettopp dette som jeg tar opp på en stol fra GFS som er oppgradering for eldre USA strater. 

Se denne linken som et eksempel: http://www.guitarfetish.com/USA-Spaced-Solid-Brass-Block-Tremolo-Complete-Kit_p_1239.html

Jeg tar et eksempel til, nå fra Dragonfire. Her er en 2-point stol for med messing blokk, stål baseplate og stål sadler. Den koster 20dollar. (Den har import tykkelseforresten passer på feks Squire med litt modifisering. Jeg skal ha den selv på den blå gitaren)

Denne fra Dragonfire er jo en herlig oppgradering for Squire - messing blokk og stål saddler og 2-point system, noe som jeg mer justeringsmuligheter og bedre lyd. Den passer import tykkelse. Den er billigere en den fra GFS og har atpåtil messing blokk og mer justeringsmuligheter.

http://guitarpartsonline.com/Strat-Trem-System-2-Point-Brass-Block-Steel-Saddles-Colors-10023.htm

Bildet viser den fra dragonfire:

144158947211478592639.jpeg

 

 

Endret av Rottenikken
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.