Web Analytics
Jump to content

Fender deler - verdt pengene når vi har GFS og noe Dragonfire?


Recommended Posts

Jeg tenker på en ting. Er virkelig Fender deler av pickups og hardware  (og da særlig USA) verdt pengene nå vi har slike som GFS? (Tenker ikke på kropper/halser) GFS pickups har jeg hørt at man kan, på de beste, bli like fornøyd som Fender og Seymour Duncan. Jeg bruker også Dragonfire. Personlig så foretrekker jeg Fender akkurat på stemmeskruer.  Her skal jeg ta et eksempel på nettopp dette som jeg tar opp på en stol fra GFS som er oppgradering for eldre USA strater. 

Se denne linken som et eksempel: http://www.guitarfetish.com/USA-Spaced-Solid-Brass-Block-Tremolo-Complete-Kit_p_1239.html

Jeg tar et eksempel til, nå fra Dragonfire. Her er en 2-point stol for med messing blokk, stål baseplate og stål sadler. Den koster 20dollar. (Den har import tykkelseforresten passer på feks Squire med litt modifisering. Jeg skal ha den selv på den blå gitaren)

Denne fra Dragonfire er jo en herlig oppgradering for Squire - messing blokk og stål saddler og 2-point system, noe som jeg mer justeringsmuligheter og bedre lyd. Den passer import tykkelse. Den er billigere en den fra GFS og har atpåtil messing blokk og mer justeringsmuligheter.

http://guitarpartsonline.com/Strat-Trem-System-2-Point-Brass-Block-Steel-Saddles-Colors-10023.htm

Bildet viser den fra dragonfire:

144158947211478592639.jpeg

 

 

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Similar Content

  • By juzzizhow
   Neck pickupen til Straten daua plutselig ... Helt ‘out of the blue’ blev det stille ! Målte åpent med multimeter, så ... ja ja ... 
   Har noen en fin 60’s stil neck pickup i roteskuffen ? 
   Alt et komplett sett ? 
    
  • By Kristoffer Hjelmaas Sivertsen
   Heihei! 
   Bestilte telecaster deler fra MJT for ikke så lenge siden og vurderer og gransker pickupmarkedet! Kroppen er i Swamp ash og halsen i maple. Så det blir nok ganske bright (la oss ikke ta tonewood debatten  ) lurer på om folket har noen pickupanbefalinger? Har vært innom å sitt på Fralin, Bare Knuckle og Fender! Ser etter noe vintage med kanskje pittelitt ekstra juice
  • By erlalv
   Jeg har et lite dilemma som det hadde vært nyttig med litt refleksjon rundt.
   Jeg har en Epi LP Custom Pro, type Silverburst, samt en Tokai Love Rock som jeg ikke blir helt klok på. Tokaien har et serienummer som egentlig tilsier at det er en 1990 modell, og det begynner jo å nærme seg antikk. Men samtidig er det elementer som tilsier at det er en Kina-kopi.. (Serienummeret er 9060xxxx) 
   Det jeg har planer om er å oppgradere en av disse to utifra egne specs,  men jeg er usikker på hvilken jeg skal satse på, og hvilken som lønner seg å være slik den er.
   Håper det er noen som ønsker å komme med fornuftige innspill:-)
  • By Soundmannen
   Hei!
   Jeg har en Fender Jaguar Bass som på bildet under (bare i hvit). Jeg har lyst å bytte ut elektronikk og pickups da den ene bryteren og ene potmeter er uansett ødelagt. Samtidig er lyden helt ok men vil ha noe mer.
    
   Men hva finnes til denne saken? Er mye brytere i denne. Finnes det noe ferdigkit med preamp, brytere osv? Noen forslag til pickups?
   Har flere basser fra før med "old school" sound så tenkte at denne kunne ha fått noe litt annet.
   Kan godt forklare litt angående bryterne på denne:
    
   -Øverst er det 2 hjul og en bryter. Bryter er aktiv/passiv switch mens hjulene er bass og trible justeringer når bryteren står på aktiv
   -nederst mot halsen er det 3stk brytere. Det er av og på brytere for hver pickup og en bryter for serie/parallell.
   -De to potmeterne ved jack inngangen er master volum mens den andre er trible når bassen står på passiv.
    
   Vrient da det er mye brytere og greier på denne. 
    

  • By Naigewron
   Jeg lukter på å putte pups med betraktelig mindre output i Wolfien for å gjøre den mer allsidig, siden stock-pupsene har så høy output at skikkelig cleanlyd er bortimot uoppnåelig.
   Etter litt research ser det ut til at det bare er Dimarzio (av de store merkene) som passer i den pga trang plass rundt vingene.
   Så jeg er ute etter litt erfaringer. Helt optimalt kunne jeg tenke meg to humbuckere som lar meg nærme meg Les Paul-type lyd, med en coil split som gir meg mulighet for litt klassisk singlecoil-twang.
   Innser at jeg hverken kommer til å få perfekt Les Paul- eller Fenderlyd, men noe i den gaten er målet.
   Er det en av PAF-modellene som er kulest, eller er det andre modeller som er verdt å snuse på?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.