Web Analytics
Gå til innhold
Gurw

Loaded plekterbrett til stratocaster

Anbefalte innlegg

Hei. Jeg har planer om ordne opp i den gamle stratocasteren min. skal kjøpe nytt plekterbrett og elektronikk, og tenker å kjøpe noe som er ferdig satt opp. Ser at mye selges på ebay, men er usikker på kvaliteten. 

F.eks: Jeg finner denne på ebay http://www.ebay.com/itm/EMG-KH20-Pro-Series-Active-H-S-S-Humbucker-Single-Coil-Pickups-Set-Kirk-Hammett-/251891864472?hash=item3aa5ecd398:g:8V4AAOSwBLlVEffh

og tilsynelatende den samme på gitarhuset http://www.gitarhuset.no/produkter/mikrofoner/instrumentmikrofoner/emg/emg-kh20-set-black-kirk-hammet-emg-kh20setblack-p0000010650

Det er jo vesentlig forskjell på pris. Er det samme varen eller er det fare for å kjøpe dårlige kopier på ebay?

Har også tenkt på denne:

http://www.ebay.com/itm/920D-Loaded-HSH-Strat-Stratocaster-Pickguard-DiMarzio-Evolution-Vai-BK-BK-/111050845574?hash=item19db256d86:g:Yo0AAOSwv0tVbfpN

og denne:

http://www.ebay.com/itm/Fender-Stratocaster-Strat-Loaded-HH-Pickguard-Seymour-Duncan-P-Rails-BK-WH-/130887801133?hash=item1e7985592d:g:VSAAAOSwstxVbfpR

Er det noen som har erfaringer med noen av de tre?

Endret av Gurw

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

En liten detalj før du bestiller; har du sjekket at din strat er routet for humbuckere? 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Den er ikke routet for humbuckere, men det er massivt tre, så det skal gå fint. Den er utrolig tung. Mye tyngre enn vanlige stratter... Lurer egentlig litt på hva grunnen til det kan være...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er jo bare å frese plass til humbuckere :) Er det en 70 talls stratocaster? De er kjent for å være litt tyngre enn normen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 timer siden, CaptainSexy skrev:

Det er jo bare å frese plass til humbuckere :) Er det en 70 talls stratocaster? De er kjent for å være litt tyngre enn normen.

Jeg vet ikke. Trodde den var fra 83, men det er fordi selger sa det. Ikke sikkert at han visste helt heller. Den er malt! lilla. Må ordne det pluss halsen også. Er det en fordel klangmessig sett at de er tyngre?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Akkurat klangmessig er jeg ikke sikker på om det er en fordel/ulempe. Jeg har hatt en strat fra sent 70/tidlig 80 som var ganske tung, det eneste som jeg syns var annerledes med den i forhold til andre strater var at den var betydelig mørkere i lyden.   

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Motene skifter. På søttitallet var det "in" å ha tunge gitarer, og man reklamerte med at det ga lydmessige fordeler. Husker Peavey hadde en gitar som var blytung, t60 het vel den jeg tafset på en gang i tiden.

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av tjukknyggis
   Heisann! Eg har ein Fender Roland Stratocaster VG G-5 i fargen svart/kvit. Eg tenkte å selge denne gitaren. Eg kjøpte den ny for ca 8 år sidan og betalte rundt 17-18.000kr. Gitaren har kun blitt brukt eit par gongar og er derfor heilt strøken og uten riper og bruksmerker. Det eg da lurer på er kor mykje er gitaren verdt i dag, kva pris bør eg legge den ut for? På forhand takk!

  • Av andreas.espolin
   Made in USA: American Special med Fender N3 pickups, locking tuners og EQ-boost. Flott gitar som funker til alt fra country twang til rock’n’roll. Kommer med solid hardcase. Kjøpt i 2015. Strenger er av pga rens og rengjøring. Kan byttes evt byttes i andre gitarer i samme prisklasse! Ser primært etter Gibson Les Paul!
   Annonse på Finn: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=174693152
   Selges for 8000kr

  • Av Jan T. Loven
   Med tungt hjerte så velger å selge min svært lite brukt «Fender American Elite» i håp om noen vil få mer tid og glede av den enn meg. 
   Ta kontakt for en hyggelig gitarprat.
   Pris: 14000 kr.

  • Av Mad Season
   Ny dag, nye muligheter. I dag kastet livet en Heartfield Talon V mot meg. I kasse og med litt ekstradeler. Nydelig rødrosa farge. Ingen skrammer, men litt eir på metalldelene. Og hønngamle strenger.
   Heartfield er Fender sitt forsøk på å bli Ibanez i skiftet mellom 80- og 90-tallet. Gitaren er temmelig sikkert laget på Ibanez-fabrikken som sto for JEM-gitarene. Her er det kvalitet med DiMarzio og Floyd Rose Pro. Trenger en seriøs rens, nye strenger, godt oppsett og en gjennomgang av elektronikk. Men fy fillern for ei fele! Her blir det lyd!
   Edit: skrudde av halsen, fikk bekreftet at det er en V. Ingen serienummer, ikke Fender på headstock.  Så trolig en av de første modellene. ×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.