Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Hei,

Jeg ser etter en akustisk gitar for hobbybruk. Jeg er opptatt av så god kvalitet som mulig og tenker rundt 2-3000kr for pris.

Jeg aner virkelig ingenting om gitarer når det kommer til kvalitet så all hjelp er veldig satt pris på!

Jeg kom over en nettside som hadde mye tilbud - har noen erfaring med denne? På denne siden kom jeg også over denne:

http://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Thinline-Electro-klassisk-gitar-and-15W-Amp-Pack/1DRJ#full-des

Noen som har erfaring med denne gitaren eller lignende? :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

hvis budsjettet er max 3000 så ville jeg sett etter noe brukt. Da får du tak i noe som kanskje koster 5-6.000 nytt.

Har ikke prøvd det du linker til, men gitar og forsterker til 1500kr totalt er neppe av  særlig god kvalitet.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Da får du spørre her på forumet, da vet du, så får du nok tips. Alternativt kan du jo overveie å handle kun gitar først, og så en forsterker senere. Vil du ha god lyd uten forsterker, bør du også overveie å kjøpe en vanlig kassegitar, og ikke en tynn en. De er det rett og slett ikke særlig OK lyd i uten forsterker.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Formulerte meg kanskje litt tynt, men tar gjerne imot tips altså. Jeg trenger ingen forsterker - la inn linken fordi prisen virker litt god for å være sann med tanke på alt som fulgte med. Har allerede en kassegitar, men vil gjerne ha en til. Hvis noen har noen egne de er fornøyde med, eller favoritter som jeg kan prøve å finne brukt en plass så er det bare å rope ut! :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

For øyeblikket har jeg denne: http://www.ebay.com/itm/35-SLASHED-EKO-Ranger-6-Natural-Sitka-Acoustic-Guitar-Gig-Bag-Strings-/201414284140
- kostet meg vell rundt 3000DKK.


Etter å ha flyttet en  hel del ting fra Danmark litt skade skjedd som gjør at jeg ikke kan spille på noe "lavere" enn 5-te frett. Da treffer strenger metallet og lager plingelyd bare.
Har prøvd å justere strenghøydenved å vri på brako-hullet på innsiden uten hell.

Jeg spiller som regel bare for tidsfordriv men det er veldig viktig for meg at jeg får et godt produkt. Hvis det betyr at jeg må gi noen tusen til så er det greit.
Jeg vil gjerne ha en med god klang og som er slitedyktig. Jeg har bare hatt én gitar så jeg har ikke nok erfaring til å ha noen preferanse på halsprofil osv.
:)

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 timer siden, MartheyG skrev:

Det ingen har spurt om, skal det være nylon- eller stålstrengsgitar? 

Det tenkte vi at du kunne spørre om ;) , men ser ut som den gamle er stålstrenger, så da regnet jeg med at det var det han var ute etter siden noe annet ikke var nevnt. 

Endret av Sveina60
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Stålstrenger ja! :) Jeg har veldig lite peiling på instrumentet generelt sett - jeg liker bare å spille det hehe. 
Så alle forslag settes pris på! Detaljene vil jeg ikke kunne svare på uansett :P

Noe med god klang og kvalitet. :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • det hadde vært nyttig om du hadde tatt et skikkelig bilde ned i kassen, med hjelp av et godt lys. baksiden av gitaren kan også ha betydning, da det finnes typer av treverk som er mer verdifullt enn andre. det ser umiddelbart ut som om toppen er av gran, og broen ser ut som en slik "tysk bro" (burde vel egentlig hete "trønderbro", med henvisning til barten) som noen snakker om på gamle parlor-gitarer. tipper den er gammel, men uten en nærmere titt på mekanikken er det ikke enkelt å si. rosetten er veldig enkel, og med mindre den er laget av elfenben fra elefant, vil det nok tilsi at det var en økonomimodell da den ble laget. du burde ta av strengene og rengjøre (ikke med zalo) halsen, så man kan se den bedre også.
  • HEIC er et tullete fotoformat som enkelte telefoner tilbyr. Anbefales ikke å bruke det. Her er bildene; jeg konverterte dem for deg. Når det gjelder verdi så har jeg ikke den fjerneste anelse. Gitaren ser ganske herpet ut, så med mindre det er en eller annen form for samlerobjekt eller sjelden vintage-gitar så tviler jeg på den er verdt stort.
  • Ingen info samt bilder med et filformat som ikke lar seg åpne uten videre for de fleste, er faktorer som gjør det vanskelig å få gode og fornuftige svar på det du spør om.
  • Fant tilsvarende markering her: https://forum.pedalpcb.com/threads/led-polarity.5/  Ble da positiv lang pol til firkantet hull.  Dreit meg litt ut ift. doiden. Hullet i boksen til dioden var drillet opp akkurat over plasseringen på PCB'en, så hadde ikke behøvd å lodde på ledninger fra PCB'en. Jaja.  Ble lyd! Trodde riktig nok at pedalen døde etter ca. 30 sek med test, men tror det bare var ledningen til strømmen jeg klarte å dra ut av strømforsyningen. 
  • Tror bare du må prøve og fortelle hva som fungerte da.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.