Web Analytics
Jump to content

Verdi av Gibson LP Studio, 2002-modell


bendikiv

Recommended Posts

Hei, jeg vurderer å selge les paul'en min som har hengt mer eller mindre ubrukt på veggen i flere år nå, men jeg har ingen god magefølelse på hva den er verdt. Vinrød, med noen merker på body'en, og medfølgende Uorginal kasse. Gitaren er fra 2002, jeg har hatt den siden ~2009.

Dette er vel samme modell: https://reverb.com/price-guide/guide/8416-gibson-les-paul-studio-2002-wine-red

Noen som har innspill på hva jeg kanskje kan forvente å få solgt den for?

Legger ved et par bilder av gitaren.

På forhånd takk for svar :)

EDIT: Haha spooky, man kan såvidt se gjenskinnet av ansiktet mitt på gitaren, under gjenskinnet av de to lampene på gitaren til høyre.

post-12295-0-95409000-1454527318_thumb.j

post-12295-0-88758800-1454527419_thumb.j

Edited by bendikiv
Link to comment
Share on other sites

Har gått opptil flere Studioer i bedre form enn din til rundt 5k i det siste.

Ser at det ligger en del studio'er på finn for tida til rundt 5k, men alle disse er el Studio "Faded". Og såvidt jeg vet er 5k er en rimelig pris for dem, men trodde at min "vanlige" studio er verdt mer?

Link to comment
Share on other sites

Ser at det ligger en del studio'er på finn for tida til rundt 5k, men alle disse er el Studio "Faded". Og såvidt jeg vet er 5k er en rimelig pris for dem, men trodde at min "vanlige" studio er verdt mer?

Hva ting er verd og hva det blir solgt for er ikke sammenlignbart her til lands for tiden. Det har ihvertfall gått to sorte (gloss finish) til 5k nettopp.

Link to comment
Share on other sites

Hva ting er verd og hva det blir solgt for er ikke sammenlignbart her til lands for tiden. Det har ihvertfall gått to sorte (gloss finish) til 5k nettopp.

Nei det er jo klart. Hvordan vet du det, forresten? Finnes det en funksjon på finn som gjør det mulig å se nylig solgte gjenstander?

Link to comment
Share on other sites

Studio er ikke særlig ettertraktet og det finnes mange av de .

En med bra stand Studio med EBONY fretboard fra 90 tallet , går kanskje for litt mer . Men disse "vanlige" som de andre sier rundt 5000 .

Gibson LP Standard med en fin flame topp går for 10-12k , og de nye koster nå 30k hos 4Sound .

Link to comment
Share on other sites

Lyst til å bytte min strat mot din Les Paul?

Hehe jeg har allerede en Fender am. strat deluxe, så nei, ellers takk.

Men ok, da burde jeg altså ikke ha noen særlig forhåpninger for å få mye mer enn 5k for gitaren, men jeg får vel bare legge den ut og se. Kommer ikke til å selge den for <5000 kr iaf, da får jeg heller bare la den ligge ute en stund, jeg har ikke veldig hastverk med å få solgt den.

Men takk for svar :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.