Web Analytics
Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Impuls Gitarskole tilbyr nå gitartimer i Oslo. Undervisningen foregår enten på Øvingshotellet, Schous Plass (Trondheimsvn. 2), eller hjemme hos eleven.

Vi kan tilby undervisning i gitarspill på alle nivåer, enten du vil forbedre dine ferdigheter på el-gitar, klassisk gitar, ukulele, m.m.

Instruktør/gitarist Brynjar Bøe er uteksaminert fra Berklee College of Music og har lang erfaring som gitarlærer både fra andre gitarskoler, og privat.

Gå til www.facebook.com/gitarskole for mer informasjon og påmelding.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei, og velkommen til forumet!

Lar denne stå, men minner om retningslinjene.

§11. Markedsføring
Gitarnorge skal ikke brukes til markedsføring eller lignende.
Bedrifter og organisasjoner m.fl. har anledning til å skrive på Gitarnorge så fremt det ikke omhandler egen markedsføring eller reklame for produkter eller tjenester. Innlegg skal i så fall ha ren informasjonsverdi for aktuelle produkter eller tjenester. Det skal fremgå i tråden hvem man representerer.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bare hyggelig. Kontakt Kjell Iver, det er sikkert mulig å få til en avtale. :) Vi har hatt "bedriftsbrukere" før, og hvis jeg ikke husker feil, var det ikke så dyrt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Brattanorski
   Hei og hopp! 

   Jeg tilbyr rimelig undervisning i el-gitar, hjemme hos meg i Dalbakkveien i Oslo. Ca 5min fra Godlia t-bane stopp.  Selv er jeg låtskriver og utøvende musiker, men også tidligere musikkstudent ved Staffeldts i Oslo. Jeg 26år og har spilt gitar siden barneskolen

   Metodikk:
   Jeg baserer mine kurs på hva eleven selv ønsker å oppnå. Hva er ditt mål?

   1. Er du viderekommen og ønsker å bli dreven på rask alternate picking så fokuserer vi på teknikk (da kan vi nerde og ha det gøy!)
   2. Er du nybegynner, så starter vi lett og jobber mot å kunne spille den musikken du selv hører på

   Jeg ønsker først og fremst at du skal lære å kjenne hva som definerer DEG som gitarist og hvordan DU låter. Det synes jeg er kjempe spennende. Da kan vi skreddersy et opplegg rettet mot dine mål og preferanser. Jeg er resultatorientert og tålmodig. Er blitt fortalt at jeg har gode pedagogiske egenskaper og kan forklare avanserte konsepter på en forståelig måte.

   Jeg tar foreløpig 200kr timen (45min).
   Send meg gjerne en melding så tar vi en prat.
   Bjørn.

   Her er en liten link så dere kan se hva jeg bruker mine dager på :)
  • Av knxledge
   Hei! Jeg er en 24 år gammel gutt fra Oslo, og har drevet aktivt med mange forskjellige typer musikk i mer enn 10 år. Jeg gikk på musikklinja på Manglerud (nå Edvard Munch vgs), har vært aktiv som selvstendig musikkprodusent, og har en bred forståelse for ulike sjangre og stilarter. Alt fra jazz til pop/RnB/rock til hardere musikk.

   Jeg kan bare si med en gang at jeg ikke er så rutt på notelesing, MEN: jeg vet at mange unge gitarister der ute sitter med andre ambisjoner. Til syvende og sist mener jeg det viktigste er at man utvikler seg som musiker, at man finner sin egen stemme, blir godt kjent med sitt instrument og utvikler seg på det ekspressive og tekniske. Når det er sagt kan jeg massevis om musikkteori, så jeg sitter med mye kunnskap som kan åpne ting opp for deg hvis du trenger det for å ta det neste steget.
   Jeg kan tilby deg veiledning spesielt tilpasset deg og dine mål - hva vil du bli bedre i og lære mer om? Vil du f.eks. forstå harmonikk og akkorder og hvordan de er bygd opp bedre? Bli bedre til å improvisere og finne på melodier i farta? Låtskriving og komposisjon? Gehør? Bli bedre til å plukke, eller lære deg sanger du liker?
   Antall timer er opp til deg, så det trenger ikke være noe fast. Hvis du bare trenger en time eller to, så kan jeg tilby det også.
   Send meg en epost hvis du er interessert, så kan vi avtale pris, osv: sep.nabi@yahoo.no
  • Av OsamaFetLaden
   Min venn og gitarlærer via Skype, Tony DeCaprio, bor for tida i Frankrike og underviser i jazzgitar via Skype.
   Tony underviser på flere plan samtidig. Jeg tar opp leksjonene med et screengrabprogram, og har etter få leksjoner bygd meg opp et anseelig bibliotek med materiale jeg kan gå tilbake til og hente mer ut av i lang tid framover.
   Tony er en flink lærer og mesterlig gitarist med en fantastisk, dyp forståelse av moderne harmoni. Han har spilt med mange storheter innen både pop og jazz, bl. a Elvis Presley, og har vært lærer for bl.a Emily Remler og Al DiMeola. Anbefales på det varmeste.
   Han kan kontaktes på Facebook, og på Skype under handle'n tony.decaprio.
   Si at dere ble tipsa av Greger/meg, så får dere en 45 minutters første leksjon gratis. Ellers er prisen $50 for en timelang leksjon.
  • Av Gneiss
   Er du eller noen du kjenner interessert i god instrumentalundervisning i gitar eller bass?

   Salt Kulturskole er en relativt fersk kulturskole som holder til i Evangeliekirken sine lokaler på kronstad (Like ved bybanestoppet).
   Til våren er det et par ledige timer for undervisning i gitar og bass.

   Ta kontakt på fredeids [alfakrøll] gmail [dåttkåmm] eller sjekk ut hjemmesiden: http://vidarflak.no/sks/index.html
   Edit: Er klar over at mange på forumet her allerede spiller, men jeg poster bare i tilfelle noen søker her, og/eller i tilfelle noen kjenner noen som kan være interessert (Det skader jo ikke )
  • Av PerA
   Hei folkens! Tilbringer nesten en måned på det glade vestland i sommer, og gitarlæreren i meg får skrekkelig lite å gjøre på.
   Er det noen i Sunnhordland (Bømlo, Stord, deromkring) som vil ha en gitartime eller to?
   En time kan inneholde bl.a.:
   - Introduksjon til musikkteori og praktisk anvendelse av teorien.
   - Kartlegging av skalajungelen.
   - Øvestruktur og effektivisering av øvingen din.
   - Spilleteknisk opprydning (men du bør oppsøke andre hvis du vil lære å shredde).
   Er også i Bergen 26.-28. juli.
   Er utdannet musiker/musikkpedagog, og har flere års erfaring som gitarlærer i kulturskole, på høyskole og privat. Vi avtaler pris avhengig av innhold og lengde på undervisningen, men jeg har sommervennlige priser ettersom at jeg ikke har alt materiellet mitt med meg på ferie.
   Kontakt meg her på PM eller i tråden, eller på følgende måter:
   Mail: per.anders.store@gmail.com
   Mob.: 928 10 341
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.