Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Noen som har den fjerneste anelse hva slags bass dette er?


Anbefalte innlegg

Jeg driver og surfer Finn for å se etter en helt basic, billig bass for å leke meg med hjemmestudio, og kom over denne rett i nabolaget.

Noen som har filla peiling på hva dette er? Det er vel 99% sjanse for at den er søppel, men for 800 spenn kan jeg godt ta sjansen hvis det er et håp om at den kan brukes til noe.

http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=68450040

40_1420931292.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det kan være Ibanez Ergodyne ett eller annet. Lurer på om disse er laget av ett eller annet kunststoff og var i sin tid ikke blant de billigste bassene.

EDIT: Ser at det er små forskjeller.

Mulig den på Finn er en rimeligere utgave eller en etterligning.

rEOLWhv.jpg

Endret av germaniumkid
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det kan være Ibanez Ergodyne ett eller annet. Lurer på om disse er laget av ett eller annet kunststoff og var i sin tid ikke blant de billigste bassene.

Ser ut til at vi er inne på noe. Kan foreløpig ikke finne noen Ergodyne med tilsvarende kombinasjon av pickup og kontroller, men kroppsformen stemmer. Muligens en billiversjon?

Takk for svar!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Nysgjerrig på den nye Fender Mustang micro amp-pluggen. Mye pga bluetooth, som gjør det mye enklere å øve til musikk. 12 amper/12 effekter. https://shop.fender.com/en-NO/guitar-amplifiers/headphone-amplifiers/mustang-micro/2311300000.html?rl=en_US  
  • Jeg har en Mooer Radar og brukte den litt før med en Bogner Ecstacy Blue i front. Funker fint det, men det ble enklere å bare plugge headsetet i lydkortet og åpne Bias FX2.  På hytta har jeg denne liggende:  http://www.mooeraudio.co.uk/p/mooer-pe100-effects-processor Jeg sier ikke at den er steinbra, men mer enn god nok om jeg får behov for å riste fingrene på ferie.   
  • Fikk en ikke så liten 'Lester Flatt' kikk her om dagen ! 😄 Og da må man jo finne frem 'the big guns' ! 8-)  
  • I tillegg til at de ofte bare har en tonekontroll er det mange pedaler som blander cleansignalet inn med vrengsignalet. Noen blander inn mindre cleansignal jo mer gain du skrur (f.eks. Klon), andre blander inn en fast mengde uansett (f.eks. Tubescreamer).   Multi-FX og forsterker- og kabinettmodellering har definitivt kommet milevis lengre siden Boss ME-70, så den erfaringen tror jeg uansett du kan kaste vekk umiddelbart.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.