Web Analytics
Jump to content

ESP HORIZON BASS


KK1000

Recommended Posts

Hei.

Jeg har en halvgammel, svart, 5-strengs ESP Horizon bass. Den ser bra ut, men har noen skrammer, og er veldig lettspillt.

Jeg vet fint lite om denne bassen, så jeg skulle gjerne visst litt mer om den.

Er det noen her inne som har noen erfaringer med denne bassen? Er den sjelden? Når ble disse produsert? Pris osv.?

Setter pris på svar!

Link to comment
Share on other sites

Det ligger en til salgs på finn.

http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=50033869

Ellers ser det ut til å være en del treff på nettet. Har du prøvd å søke der?

Dette er en rimelig gammel annonse og denne er nå i min besittelse.

Selger har også vært aktiv her tidligere, Thunderfingers.

Kan ikke si jeg har noen spesiell erfaring grunnet lite bruk. Jeg holder meg til 4str. De er vel sjeldne i form av at de ikke var så lenge i produksjon og de er laget i 2 utgaver der min er av den siste. For meg så virker de som solide og velspilte instrument. Lydbildet minner mest om type Spector og de gamle aktive Yamaha BB og ikke så mye mot tradisjonell P eller J ALA Fender. Min har ikke lengre original elektronikk så hvordan originalen er aner jeg ikke. Om jeg ikke tar feil ble disse laget tidlig på 90 tallet.

Edited by chiefhoghead01
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Pickupene i din er original (Med mindre du har byttet), men pre-ampen sang på det siste verset, så det er en S.D Blackout.

Meget velspilte basser, fikk den så bra satt opp til slutt at jeg synes den spilte FOR bra, føltes som en leke :P (tror jeg hadde H-strengen 0.5mm fra 12 bånd til slutt, selv om jeg elsker Peaveyene mine og anser de som de mest behaglige bassene jeg noen gang har vært bort i, så kan de overhodet ikke skryte på seg å være så lette å sette opp som Horizon-bassen.. Mest pga den tullete ABM-broen Peavey hev på Cirrus-bassene)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.