Web Analytics
Jump to content

NGD 1991 Ibanez RG570 FMCS


stensen

Recommended Posts

En ny lang kveld med fix på denne. Tidligere eier hadde ikke brukt den siden 1997. Har en viss erfaring med TLC nå.

Og det samme gjentar seg. Må stramme alt. Dvs muttere på stemmeskruer. pot'r, hals feste. Jack inntak. Begge humbucker pups var løse fordi høydejusterings skruer var skrudd helt ut av gjenger. Fra å være et vrak av en gitar så er den ganske ok nå. Benytter også anledningen til å reklamere for hjelp til de som har problemer med edge/lo-pro tremoloer. Jeg hjelper deg gjerne på kveldstid med reprasjoner for en billig penge. Kan reparere sprekkdannelser ved anker. Og skaffe det som trengs av høydejusteringskruer fjærer osv.

post-7278-0-24856600-1448706737_thumb.jp

post-7278-0-22471000-1448706759_thumb.jp

post-7278-0-18792600-1448706776_thumb.jp

Edited by stensen
 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Den "rosa" RG'n er egentlig roadflare red 1987 RG550. Rød orange. Umulig å gjenngi på bilde. De ble kun produsert i 1987/88. Så det går noen år mellom hver gang de dukker opp for salg i Norge (tror jeg).

Edited by stensen
Link to comment
Share on other sites

.

- LOL -

:D

Greit nok, alle skjønner nok nå hva du foretrekker.

Hva er så komisk med en rosa RG? Er det ikke greit at noen liker det?

Hvordan hadde du reagert hvis andre medlemmer hadde ledd av dine gitarprioriteringer? De er jo helt korrekte for deg, men kanskje ikke for alle andre.

Legg merke til at dette ikke er et moderatorinnlegg.

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

OK, så du ønsker altså å være aktivt medlem av et forum for gitarister, der alle meninger om gitarer og aspekter rundt det å spille på gitar i utgangspunktet er velkomne, så lenge de presenteres på en måte som kort kan defineres som "folkeskikk", men hvis det gjelder rosa RG, så er det greit å le folk som liker slikt?

Det er slik jeg oppfatter det meget korte svaret ditt.

Kan du kanskje utdype noe, som for eksempel hvilke andre gitartyper og temaer, som for eksempel stilarter, musikkteori, harmoniseringsteknikker med videre som også er totalt uakseptable, og som det derfor er helt greit for deg å le av, og også spore av tråder med usakligheter?

Nok en gang føler jeg det riktig å understreke at dette ikke er et moderatorinnlegg.

Link to comment
Share on other sites

Ibanez RG/JEM med kraftige farger er generelt mer ettertraktet og har høyere pris enn f.eks. svarte .

Ekte swirl finish er hakket bedre .

Det er mange samlere som driver med disse Ibanez gitarene .

Jeg har bare noen få dessverre . 2 Desert Yellow RG550 (+ noen svarte og 2 blå) og en JEM777 DY 1988 som jeg hadde griseflaks at jeg fikk tak i .

JEM777 er for dyre å kjøpe fra utlandet nå .

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.