Web Analytics
Jump to content

Laney IRT studio


strikes

Recommended Posts

Ramlet over denne på tuben...

Ikke det at jeg spiller inn noe særlig, men helt klart kjekt i tilfelle. For meg ville den evnt blitt brukt som "normal" forsterker.

Noen som har den/testet den?

Synes toppen SER kjip ut, men det er jo til å leve med.

Setter pris på om noen har noe vettuge å komme med

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde den nettopp, men solgte den for å spare til dyrere tøys. Hadde jeg hatt midler uten å selge den, hadde jeg beholdt den. Veldig allsidig sak, men ta i betraktning at dette utsagnet kommer fra en som spiller mest metall. Alle kanalene har noe eget å melde og melder det bra. Clean og Rhythym har felles eq, lead har egen. Lead kanalen skiller seg ikke så voldsomt fra rhythym, men den er litt annerledes enn det man vanligvis forbinder med en lead-kanal; den har mye mindre diskant og mer mids. Det er kanskje merkelig i byrjan, men det passer seg meget bra i en leadkanal, enten man bruker den til sinnariff eller super-soloer som kutter gjennom lydbildet. Brukte den også en del med DI ut rett i lydkort, både med og uten innebygget cab sim. Genial måte å spille inn sent på med en røramp da man ikke trenger å ha kabinett plugget i for å bruke ampen.

Det var det jeg kom på i farten, er bare å spørre om du lurer på noe spesifikt. Heilage kan sikkert komme med noe input om en ukes tid også :P

Link to comment
Share on other sites

Funker til blues også, men den har selvsagt ikke "sjelen" til en småskitten Fender. Den beste beskrivelsen jeg kommer på er vel at den låter som en H&K Tubemeister, om den var britisk. Og hadde sjel. :P For det har denne, i motsetning til Tubemeister. At Irt Studio ikke er mer populær syns jeg egentlig er rart.

Man kan gjerne klage på at EQen ikke gjør så mye og er langt i fra drastisk, men der igjen: Hvor mye spennvidde trenger man egentlig i en EQ? Jeg har klart meg veldig godt med det som er i Ironheart, man kan skru ganske mye forskjellig selvom det ikke er 60db spenn i båndene. :)

Link to comment
Share on other sites

Nice! Takk igjen!

Hadde sikker vært Mer populær hvis den hadde sett mindre "rack" ut, kanskje?

Har som sagt ikke prøvd den, kun snusa opp videoer på nettet. Og er meget imponert over det, selvom nett vs life er 2 forskjellige verdener.

Hvordan syntes du det virker med å dra ut knottene for å nå andre frekvenser? Hadde det noe for seg eller er der bare er forsøk på noe som ikke funker i praksis?

Link to comment
Share on other sites

Personlig likte jeg ikke endringen på high på noen av kanalene. Mids pulled funker på rhythym, men man mister litt low mids (husker ikke helt hvordan den er på lead). Bass pulled er fett på begge, det funker egentlig som en deep av og på. Har man nok med den inne kan man bruke den til å kompensere dersom man trekker ut mid. Nå har jeg brukt 99% av tiden på å skru til METTL da, så hvordan eqen fungerer til bluesy ting kan jeg ikke si så mye om.

Den gjorde mye interessant for clean-kanalen da, tror det er der mid og hi ute kan gjøre mest for lyden. Dynamics er en uvant sak, men jeg valgte å se på den som en avart av resonance som man finner på f. eks 5150/6505. Er den av, er lyden tightere og mindre basstung. Er den på fullt, blir det mer dynamikk og tjukkere lyd. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.