Web Analytics
Jump to content

Søker bandmedlemmer på Østlandet


NikolaiJH

Recommended Posts

23 år gammel vokalist, gitarist og låtskriver som til tider prøver seg på bass og hjemmeopptak søker bandmedlemmer. Bor fortiden i Fredrikstad (Egentlig fra Haugesund, så har sjarmerende dialekt), men er relativt fleksibel på pendling.

Har evnen til å skrive sanger som er alt fra horribelt elendige helt opp til geniale. Prøver alltid å utvikle meg som låtskriver. Punksjel, rock n' roll hjerte, håpløs romantikk, drømmer og nostalgi er stikkord.

Var tidligere i et prosjekt kalt The Motel Radio. Av forskjellige grunner funka det ikke første gang, og jeg bestemte meg for å fortsette å skrive og spille inn låter for The Motel Radio alene. ( soundcloud.com/themotelradio )

Jeg ser først og fremst etter folk med disse kvalitetene:

- En energisk og hardtslående trommis

- En groovy bassist

- En gitarist med sansen for å spille litt crushing leads

(Basic vokalegenskaper kommer også godt med!)

Da er det altså snakk om å enten fortsette TMR-prosjektet mitt, eller starte noe helt nytt. Kravet er at man er ambisiøs. Låtskriving vil selvsagt være demokrati og idémyldring. Ingen planer om å være diktatorfrontmann.

SÅ, liker du det du hørte? Beskriver noe av det ovenfor AKKURAT deg?

Liker du kanskje band og artister som

- Hot Water Music?

- Bob Dylan?

- The Gaslight Anthem?

- Against Me!?

- Foo Fighters?

- Springsteen?

- Tom Waits?

- The Clash?

- The Cure?

- Jack White?

- The Horrible Crowes?

- The Replacements?

- Andre band med navn som starter på "The"?

Da er det stor fare for at vi kommer godt overens! SÅ hit me up på nikolai.holi@gmail.com, så ser vi hvor det bærer!

Listen to your inner duck. Peace.

Edited by NikolaiJH
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hallo. Bandet jeg spiller i leter etter vokalist.. Hard rock(ikke metal, tenk Kyuss/Sabbath. Eller The Kyuss og The Black Sabbath om det gjør saken bedre, hehe.) Vi er trommis, bassist og gitarist(som også kan synge). Vi er i starten av 30 åra og har spillt lenge, men bandet er nytt. Har to hele låter klare og en del andre som vi jobber med. Ta kontakt, enten her inne eller send en mail til sletnern@hotmail.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.