Web Analytics
Jump to content

Gitar borte i posten :-O


Affen

Recommended Posts

Endelig skulle jeg få kjøpt meg en Epiphone Casino, har GAS`et i et par år på den. Backstage Musikk hadde èn igjen på lager

og sendte på mandag. Får mail av de i går at den ble levert til posten mandags morgen, men på sporingslinken viser det at kun melding om pakke er mottatt. De skjønner ingenting, ikke jeg heller. De har vært i kontakt med posten, som ikke kan svare på hvor pakken er :-O

All ære til Backstage som oppdaterer meg, refunderer penga og beklager, men fy fy til posten!

Så kommer mitt spm: flere som har opplevd det samme, og hvor stor er sjansen for at gitaren kommer til rette igjen?

Link to comment
Share on other sites

Kjipe saker!

Det er ikke utenkelig at den dukker opp. Siden den er sendt som pakke og har sporingsinformasjon så vet de hvertfall hva de skal lete etter, og da er det håp. Antakeligvis fordi de da er erstatningspliktige. Men uansett, jeg hadde en bodhran på vei i posten som forsvant, og den fant de (etter mye masing) omsider på sorteringsterminalen i Stavanger eller deromkring etter et par uker. Den skulle fra Nordland og ned til østlandet, så jeg kan jo forstå at Stavanger ikke er første stedet de leita, selv om det er direkte fascinerende at de klarte å få den dit i utgangspunktet.

Så ja, kjip sak, kudos til Backstage, og det er håp for at den dukker opp igjen, selv om det ikke er noen garanti for det.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg har opplevet to ganger at pakker har blitt borte selv med sporing.

Den ene gangen gikk pakken i skyttel mellom Stavanger i Oslo pga kluss med autosortering (tror postnummer var registrert feil så atomatisk sortering sendte etter nummer mens manuell sortering sendte retur etter poststed).

Den andre gangen ble en gitar liggende i tre uker på postutlevering på en nærbutikk utenfor Bergen. Når den dukket opp igjen etter purring registrerte jeg at mottakers adresse var fullstendig feil (hadde byttet om navn men ikke adresse på avsender og mottaker).

Hvis pakkene forsvinner er det som regel tyveri (sjeldent) eller en manuell tabbe der en pakke taes ut av systemet uten å registreres.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Edited by skela
Link to comment
Share on other sites

De kan være flinke å surre bort store ting. Har også opplevd dette, der lappen på gitaresken var falt av. Den eneste måten jeg fikk dem til å finne gitaren på var det faktum at dette var en Voodoo Explorer, og dermed veldig sannsynlig den eneste gitarkassen i Norge under Postens vinger som var:

1: Uten adressat

2: Slangemønstret i svart og rødt.

Posten har diverse "we fudged up" lager rundtom i Norge. Hvis de får en beskrivelse skal du ikke se bort i fra at den dukker opp.

Link to comment
Share on other sites

Opplevde selv at en gitar jeg ventet på stod registrert som "pakke innlevert" uten videre bevegelse. Da var det faktisk tull på posten i Oslo skal man tro pakkesporinga..

20151126_Skjermbilde%202015-11-26%20kl.%

Kan hende det plutselig skjer noe - men det er ergelig å gå sånn i uvissa :(

Link to comment
Share on other sites

Posten sin forsikring dekker bare opptil 10 000,- så er alltid ett sjansespill å sende dyre gitarer o.l

Posten er ille, eh?

Men alle bruker den.

Man kan forsikre utover kr.10000,-, men det koster litt ekstra, noe som kanskje ikke er helt urimelig?

Premie er 0,3 % av forsikringssum/vareverdi med minstepremie NOK 30. Egenandel er NOK 250 pr erstatningstilfelle. Maksimal forsikringssum er NOK 25.000.
Dersom du oppgir høyere vareverdi enn 25 000 vil du kun faktureres 0,3 % av NOK 25 000.
Eks: Varens verdi er 12 000 kr. Premie = 12 000 x 0,003 (0,3%) = 36 kr (minstepremie 30 kr).
Edited by Hyrcanian
Link to comment
Share on other sites

Backstage sa i dag at det er mest sannsynlig at den ikke dukker opp att, så har bestilt en hos min lokale forhandler, ID Musikk. Så

får jeg smøre meg med tålmod og vente til januar/februar. Importør er helt tom.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.