Web Analytics
Jump to content

NGD - Surf's up


Pledrik

Recommended Posts

Har i det siste funnet ut at Fano'n ble litt for lite Jazzmaster og litt for mye Gibson for min del, og savnet etter en litt skranglete gitar kom snikende. Problemet var at Fanoen var så inni granskauen fet, så dersom jeg skulle bytte så måtte det være noe som var veldig likt. Heldigvis ramlet jeg over denne skjønnheten, og må si jeg er veldig, veldig fornøyd. Spiller nydelig, og låter stort. Spiller ny Fender CS L-Series 1964 Jazzmaster Sonic Blue Closet Classic. "Gitaren har vintagespecs pickups, 7.25" radius, kvartsaget hals vintage style bridge og tremolo og alt annet du ville funnet på en ny Jazzmaster i 1964." Herlig krakelade. Noen bilder:

DSC09966_zpshwmlxral.jpg

DSC09969_zpsbi8b6cyi.jpg

DSC09970_zps4ar8xm4e.jpg

DSC09972_zpstmwktmju.jpg

Og en liten snapshot av begge to før Fano'n forsvant:

IMG_4145_zpsbnypxqr2.jpg

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Utrolig flott - grattis :)

Men sannsynligheten for at du fikk en JM med QS hals i `64 er ganske liten ;)

Har vel egentlig null peil på om dette fantes i 64, men hun her har det i hvert fall:). Ikke at det har noen særlig betydning for min del, men skal innrømme at dette nok er den mest vellåtende gitaren jeg har. Kan jo ha noe med dette å gjøre.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.