Web Analytics
Jump to content

Inngrodd fingernegl på fretting hand :-O


Affen

Recommended Posts

Vet ikke om dette er rett plass å spørre men; Noen andre som har/har hatt dette problemet?
Har hatt inngrodd fingernegl på ringfingeren på "frettinghånda" mi ei stund, og tid tider gjør det jævlig vondt når jeg spiller.

Legen sier det er lite å gjøre med det, da det er risk for infeksjoner hvis de skal skjære vekk neglen.
Klipper neglene riktig, og har prøvd grænnsåpevann etc. Lurte på om det finnes noen kjerringråd her inne, om flere har vært borti det samme? Evt får jeg kappe`n av :P

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker som regel et skarpt blad fra en papirkniv eller lignende. Legg eggen ned(flatt)mot "puten" ved siden av neglen og press ned så langt du klarer.....gjerne til betendelsen spruter :P Så er det å få eggen under neglekanten og vippe/skrape/skjære vekk utstikkeren.

Link to comment
Share on other sites

Grønnsåpevann er bambus. For å forebygge det, bør du klippe neglene dine beinere---rett av den naturlige buen litt, la neglene være litt lengre på endene enn på midten. Har du først fått det, og du ser en byll med puss, får du raskest effekt om du stikker hull på den, drenerer og renser med noe antibakterielt. Så drysser du på godt med bacemusin-pulver og teiper på et plaster elns. Om du er for femi til å ta hull på den, eller hevelsen ikke er så ille at du kan se pussen i byllen, gå rett til bacemusin-dryssinga.

Link to comment
Share on other sites

Første bud er å ikke klippe for kort. Neglen må være utenfor kanten av fingeren. Når den først har blitt inngrodd, så må du hver dag løfte opp neglen med feks skaftet på en teskje eller noe annet tynt i et halvt minutt, helt til den er vokst ut. Bruk grønnsåpevann I 15min morgen og kveld. Og ikke hopp over fingerspaet, du må gjøre det hver dag, morgen og kveld.

Hilsen ei som akkurat har hatt en unge til operasjon for inngrodd negl fordi rådene ikke ble tatt i bruk tidsnok. En lite hyggelig affære med flere antibiotikakurer og bill kjøtt.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

I mitt tilfelle har det ingenting å si hvordan jeg klipper neglene. Jeg får betendelsen på siden av neglen, sjelden i hjørnet.

Nei, finn frem et knivblad å gjør det selv. Jeg har hatt dette her uttallige ganger og det samme har min datter. Fixes alltid med kniv og betendelsen forsvinner av seg selv ^_^

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.