Web Analytics
Jump to content

Bruktverdi Fender Deluxe Reverb RI Topp?


Griffin

Recommended Posts

Hei,

Vurderer selge min blonde Fender '65 Deluxe Reverb RI topp.

Har hatt den i ett år, tror den er fra 2013. Kjøpte ny hos VintageGitar.

Forsterkeren er strøken... brukt på en konsert og en håndfull øvinger....

Jeg husker ikke hva den kostet ny og jeg finner ingen direkte sammenlignbare... så jeg lurer på hva jeg evt. skal ta for den... hva er optimistisk pris, hva er realistisk og hva er "bli-kvitt'n-i-en-fei" pris :)

99_2084764744.jpg

Edited by Griffin
Link to comment
Share on other sites

Byr 1500,- :)

Så det er du som la ut denne uten pris :) Jeg ble umiddelbart interessert, men ofte er det drømmepriser bak sånne annonser uten pris.

Ja... det kan det fort være. Jeg hadde (fordi jeg ikke visste bedre) håpet på å kunne legge'n ut til 9k, men fikk litt følelsen av at jeg ikke hang helt med i svingene. Så derfor la jeg den bare ut mens jeg hadde lys nok til telefonen, så fikk jeg heller angi pris senere... og bra var det, hvis ikke hadde jeg sikkert havnet på den "beste/verste Finn annonse"-tråden :)

Men for 1500,- så kan du få prøve den, men kun om du tar med egen gitar :D

Nypris med sort tolex:

Head 10.799

Combo: 14.199

Takker... Da tenker jeg 6500,- er realistisk om jeg ikke må selge ila uka...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.