Web Analytics
Jump to content

Recommended Posts

Trussroden på Suhr-en min må strammes mer enn den lar seg stramme, og Suhr har tilbydd seg å hjelpe ved å 'for the price of shipping' sende meg et 'washer kit' bestående av ny trussrod nut, to washers og en ny umbrakonøkkel til å stramme mutteren med.

Dette høres jo supert ut, ikke sant? Vel, det syntes jeg òg, helt til jeg fikk høre 'the price of shipping': $60 O.O

Såh, er det noen som vet om Suhr lager sine trussrod nuts selv, evt. om andre steder jeg kan få tak i en uten å føle meg som om John Arne Rises venstrefot traff meg i stæsjskrinet for ca. ti sekunder siden?

Link to comment
Share on other sites

Ikke imponert. Litt bedre med $35, men fortsatt drøyt. Fikk nettopp gratis deler tilsendt gratis av et annet USA Premium Brand, det kostet dem $7 I porto. De tilbyr seg å sende mer deler gratis. DET er as cool as they come.

Hvis trussrod'en ikke lar seg stramme nok ville jeg anse det som en fabrikasjonsfeil - hadde jeg laget noe sånt hadde jeg sendt ut noen skiver uten å blunke. Spesielt hvis jeg likte å bli ansett som et "Premium Brand". Av en eller annen grunn tror jeg ikke helt at folk ville flokke til for å forsvare Epiphone eller Harely Benton dersom de ville ha $60 for noen skiver til en ikke-fungerende trussrod...

Edited by DrJustice
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nå har vel Suhr solgt sjappa også, og hva skjer? Går tydlighvis rett vest! Mine erfaringer med John er utelukkende gode og han er en super straight fyr.

Nå sier du ingen ting om hvor du har kjøpt gitaren og hvor gammel den er osv, men det er vel et internett symptom at man går rett til produsent med relativt høye forventninger til løsning. Jeg har til gode å se en Suhr gitar med produksjonsfeil, men there is a first time for everything.

Link to comment
Share on other sites

Nå har vel Suhr solgt sjappa også, og hva skjer? Går tydlighvis rett vest! Mine erfaringer med John er utelukkende gode og han er en super straight fyr.

Nå sier du ingen ting om hvor du har kjøpt gitaren og hvor gammel den er osv, men det er vel et internett symptom at man går rett til produsent med relativt høye forventninger til løsning. Jeg har til gode å se en Suhr gitar med produksjonsfeil, men there is a first time for everything.

Jeg kjøpte den brukt, nylig. Det er en 2012-modell, som i sin tid ble bestilt fra USA. Påstår ingenlunde at det er produksjonsfeil, men det er ikke godt å si hva trussrod-en har vært gjennom disse tre årene. Gitaren er optioned med vinkel i neck pocket for å kunne stille bridge saddles ekstra høyt (en toskete option som Suhr burde holde seg for god til å tilby, IMO), men da jeg fikk den hadde den banankurvet hals og bridge saddles skrudd nesten ned i tremplata.

Bortsett fra at jeg pr. i dag må ha høyere action enn jeg foretrekker og at den, til tross for å ha mindre kropp og være bemerket til å ha ekstra lett treverk, er 400 gram tyngre enn de andre strattene mine, er det en fantastisk gitar. Fantastisk lyd, fantastisk fretwork og nydelig finish. Har resonans som får meg til å føle som jeg spiller på et flygel.

Link to comment
Share on other sites

Sorry....men jeg syns ikke d var så halvgærent av Suhr dette.

Tilby gratis deler mot at kunde betaler frakt "over dammen" høres egentlig ut som nokså fair deal.

Tenker litt at vi ikke kan forlange en slags livstids-garanti / service...... Som du sier selv, hvem vet hva denne gitaren har vært gjennom....

Edited by Fano-man
 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Jeg har også, som Gluke, bare godt å si om John Suhr.

Hatt direkte kontakt med han hver gang jeg har hatt spørsmål eller trengt hjelp ang noe Suhr-relatert.

Morsomt å prate med han.

Mannen har jo tukla med gitarer og forsterkere for de fleste store gitarister og sitter på utrolig med kunnskap og har mange

bra historier.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.