Web Analytics
Jump to content

Kemper demotråd


Alfi27

Recommended Posts

Ålreit, mange som vil høre hvordan denne låter sikkert så har fikset et low gain (eller kanskje mer medium gain) og et high gain lydklipp (foreløpig). Har tenkt å legge ut mer, blant annet hvis noen har noen forespørsler og etterhvert også en sammenligning med (gamle) Axe FX.

Kan gjerne si litt om presetene også: low/med gain er et superenkelt oppsett, rett og slett en Plexi (type «bright«) rett i et Marshall 1960 med G12M (Greenbacks) fra Redwirez. High gain er en Überschall med en tubescreamer i front og et ENGL Pro 4x12" med V30, også fra Redwirez. Er ikke noe tracking på noen av klippene.

Gitaren som ble brukt er en strålende flott Gibson Les Paul Custom Silverburst :D

Low/med gain

High gain

Siden det dessverre aldri ble noe med meg og Helix kan jeg like godt bruke denne tråden til erstatteren! Fiksa noen klipp, har profila ampen min (EVH 5150III) så nå kan dere gjette (dere som vet svaret holder kjeft :P )!

Kan muligens også slenge med Axe FX i sammenligningen, men det blir ikke helt fair da jeg må skru som en gal, om det i det hele tatt er mulig å få den til å låte såpass likt.

High gain

Medium gain

Edited by Alfi27
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Er hhv del 1 og del 2 samme i begge klippene?

Jeg tror jeg likte lyden i del 1 best på Hi-Gain og del 2 best på low gain. Hva som er hva har jeg dog ingen verdens formening om, for det var rimelig likt i mine høyttalere. Kun nyanseforskjeller, noe som er imponerende fra Kemper-teknologien.

Skal jeg prøve meg på en gjetting så gjetter jeg på at del 2 er 5150 og del 1 er Kemper, basert på at del 2 låt best på low gain.

Link to comment
Share on other sites

Hadde håpet på litt mer action her (som vanlig), men var noen som gjetta i chatten så fair enough :P

Del 1 og del 2 er samme i begge klippene ja, ampen var del 1 og Kemper del 2 ;)

Her er et annet klipp med en dritnice Fender Deluxe Reverb-profil jeg fant

Edited by Alfi27
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.