Web Analytics
Jump to content

Budget build-off; Yay or nay?


Gitarnorges Budget Build-off  

35 members have voted

 1. 1. Så! Hva sier dere?Recommended Posts

TDPRI Build Challenge er artig å følge med på, men de har jo helt syke tidsfrister og etterhvert svært strenge krav (som at man ikke får bruke ferdig hals, med mindre man stiller i nybegynnerklassen, og der får bare de som aldri har bygget noe delta.

Uansett stemte jeg ja her. Vi må bare huske at vi er et lite land så vi kan ikke ha for strenge regler dersom man skal få noen deltakelse som monner.

Link to comment
Share on other sites

Det kan fort bli dyrt, for all del. Om vi må lage hals fra bunn trenger jeg definitivt mer verktøy enn det jeg eier, så på den fronten tenker jeg at ferdig hals er helt innenfor. Jeg har dog telecaster-templates som jeg mest sannsynlig kommer til å bruke med mindre jeg lager formen selv. Det er ihvertfall innkjøpstips nr 1 fra min side.

https://guitarsandwoods.com/tools/templates

Men ja! Regler for verktøy er jo essensielle. Om templates skal være lov må jo også avgjøres. Kanskje det kan bli en eller to gitarer med palletopp? :D

Link to comment
Share on other sites

jeg stemte ja så det spruta.

ikke for at jeg nødvendigvis kommer til å være med, men det hadde vært et artig prosjekt å observere, for ikke å snakke om den høye graden av brukermedvirkning som følger med om det blir nok deltagere.

om man har en viss struktur, og det ikke er snakk om 100 deltagere så er kanskje en samle-tråd veien å gå? såsant det ikke går løs på byggernes integritet og selvfølelse ;)

GLEDERMEG!!

Link to comment
Share on other sites

Jeg stemmer for at ferdighals er tillatt, men at kroppen må lages fra bunnen av, og at det er helt OK med maler.

Nå er det flere her på forumet som er fullt kapable til å lage både bra og fine saker, så jeg kommer ikke til å være med for konkurransens skyld, men fordi det er moro å være med på et stort, felles prosjekt. :)

Edited by Truckstop Chuckie
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Vi får se hva dette innebærer etter hvert. Jeg heier.

Er det mange som melder seg på, kan jeg bruke tid på å lage et eget forum til de som vil delta. Da kan man ha egne byggetråder for de som vil være med. Er det bare noen få som vil være med, så er det litt voldsomt, synes jeg.
Videre synes jeg det er kunstig at noen av oss som modererer skal lage regler, men jeg kan gjerne være "dommer" hvis folket ikke blir enige. Det er ikke helt ukjent at en komité ikke bestandig er så effektiv. :)

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Vi kan vel begynne å samle opp forumitter som tenker å være med i første omgang da og så eventuelt tenke på detaljene når det eksisterer et antall. Bør nå være ihvertfall 3 eller 4 for at det skal være en build-off. Hvis ikke blir det vel bare builds. Det gjør jo strengt tatt ikke noe det heller. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.