Web Analytics
Jump to content

Forumets retningslinjer


Gubbe

Recommended Posts

De finnes nederst på forsiden. Klikk på fanen "forums", og se heelt nederst til høyre.

Pussig at du nevner det, undertegnede har faktisk tatt opp i moderatorforumet at vi kanskje bør kikke på retningslinjer og moderering på nytt.

Grunnen til at jeg har tenkt på dette, er ene og alene fordi reglene er mange år gamle, og også praktiseringen av de. Nå som det har kommet inn en ny eier, synes jeg det er på sin plass med en gjennomgang av reglene, og en diskusjon av hvordan vi modererer.

Det er noe jeg har tenkt på en god stund, og ikke noe som har dukket opp i hodet i løpet av de siste ukene.

Forstå meg rett, jeg er ikke direkte misfornøyd, men det er snart ti år siden den praksisen vi har i dag ble etablert. Forumet er noe helt annet i dag enn det det var for mange år siden da disse reglene ble innført.

Jeg synes også det er på sin plass at dagens medlemmer skal få si noe om hvordan forumet skal modereres. En moderators jobb er jo ikke å moderere etter sitt eget hode, men utøve de reglene som man i fellesskap har blitt enige om.

En revisjon/diskusjon rundt dette er altså på trappene, og jeg jobber med et utkast/forslag til nye regler. De blir kanskje litt mer formelle, og jeg håper de vil danne grunnlag for en god diskusjon blant de som velger å delta.

Edited by CastorFiber
 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Har akkurat gått gjennom et rammeverk for regler for forum, og gjort noen tilpasninger. Når mods har fått sagt sitt, åpnes det for diskusjon blant medlemmer.

Det er ikke de helt store endringene, føler jeg, og vi vil selvsagt ta hensyn til de innspill vi får fra de som engasjerer seg. Fylgj med, fylgj med.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.