Web Analytics
Jump to content

Recommended Posts

På tide å opprette en tråd for å vise alle de ulike G&L-gitarene og bassene som finnes hos forumdeltakerne her. Det må da være mange etter hvert?

Her er mine .. så langt.

ASAT_ash.jpg

G&L ASAT Classic US Butterscotch Blonde 2011 - her med Fender "askebeger". Den er i grunnen min favoritt.

BBIce.jpg

G&L ASAT Classic Bluesboy US Black Ice edition 2013.

Legacy.JPG

G&L Tribute Legacy HB 2012.

3GL.jpg

Og her er alle tre samlet i kroken

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Ble for ikke lenge siden eier av en Legacy Tribute. Ble veldig fort venn med den :) Kan hende at 12" radiusen er noe av årsaken, samt at vibratoen virker til å være veldig stabil. Har absolutt gitt mersmak! Får hive ut et bilde ved neste anledning..

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Har denne lekkerbiskenen, har vært i mitt eie siden 2012 og det skal stå bra dårlig til før den ryker :)

post-10747-0-28917200-1344366923.jpg

post-10747-0-60800500-1344366999.jpg

post-10747-0-07060600-1344366915.jpg

2006-modell G&L Legacy USA, candy apple red med matchende headstock. G&L Vintage Alnico V pickups over det hele.

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Av med askebegeret så er du der ;) Nydelige økser!

Hehe. Askebegeret er mest en gimmick. Men siden jeg nesten alltid bruker neck-pickupen, så hender det det er ok å hvile handa på - så lenge jeg ikke trenger å dempe. Men det originale Fender-askebegeret passer altså ASAT Classic-bridgen.

[Edit]: "Blondie" har for øvrig samme bridge-pickup som den svarte Black Ice Bluesboy, der under askebegeret.

Edited by toralfsan
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ble for ikke lenge siden eier av en Legacy Tribute. Ble veldig fort venn med den :) Kan hende at 12" radiusen er noe av årsaken, samt at vibratoen virker til å være veldig stabil. Har absolutt gitt mersmak! Får hive ut et bilde ved neste anledning..

12" radius er jo standard på nesten alle G&L-gitarer, og på alle mine tre. Jeg har litt lavere action på min Legacy enn de to andre, men den brukes heller ikke så mye til å spille solo. Dessuten blir det litt mer output når strengene ligger tett på pup. Den låter som en litt fet Fender strat, men ruller jeg av bassen en aning, er den spot on.

Link to comment
Share on other sites

20151113_PB130865.JPG

Den var skummelt lik hvordan jeg hadde specca en G&L hvis jeg skulle custom bestilt. Hadde nok gått for tremolo og muligens nickel hardware og ebony gripebrett.

Har hatt et par G&L og ingen av dem har vært helt spot on for mine preferanser. Knallgode gitarer allikevel. Digger soapbar MFD pickupene. Spesielt i neck.

Her er et bilde av en classic custom som jeg nylig solgte. Rosewood/ebony gripebrett og tremolo, så hadde den nok blitt værende...

20151113_IMG_0011.JPG

Link to comment
Share on other sites

Lekker gitar, skjønner ikke hvorfor du solgte. :P

Ja, jeg var i utgangspunktet skeptisk, men jeg fikk en så knalldeal på gitaren at jeg tenkte at jeg fikk prøve å leve med gull-hardware. I dag kan jeg ikke tenke meg å bytte. MFD-mikkene står høyt i kurs hos meg, helt latterlig allsidige.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er ingen fotograf, men antar det duger.

ASAT Special Semi-Hollow, 2001 modell.

ASAT Special er helt sinnsykt nice, hadde en slik fra Tribute-serien og det er den mest allsidige gitaren jeg har spilt på! Alt fra tele-twang til muskuløs rock n roll på bridge pickupen, og den cleanlyden på neck-pickupen! Var på nippet til å custombestille en slik, men med kombinasjonen svak krone/sterk dollar og at G&L øker prisene ble det rett og slett ikke forsvarlig... Uansett, utrolig fin gitar! :D

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.