Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Justering av action på akustisk gitar


Anbefalte innlegg

Hei!
Har en Martin 000-42 som jeg skulle fått senket actionen på og finjustert.

Mitt spørsmål;

Hvem i Norges land gjør sånne småjobber?

Jeg er redd for å tukle med denne selv. Det er ikke ulyder i band eller noe, jeg tror enkelt og greit den kan bli bedre!
Har hatt den siden ny nå i over ett år og har aldri blitt justert før. Er 0.12 strenger på den.

Jeg bor på vestlandet, i Stryn, men tar gjerne med gitaren til byen.

Mvh

Ørjan

Det er den til venstre! :wub:

post-15253-0-48136300-1446779330_thumb.j

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har du anledning til å dra til Bergen er det flere muligheter, men anbefaler Andy Halliday. Fantastisk flink og hyggelig fyr som fikser det meste. Sikkert best å avtale tidspunkt på forhånd da han er ganske travel.

http://forum.gitarnorge.no/topic/48985-andy-halliday-gitarrepratr-luthier-knallkar/

Andre alternativer er:

Guitarras Manzanera:

http://guitarrasmanzanera.com/

Henrik Eide musikk:

http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=31011190

4sound:

http://www.4sound.no/bergen

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Siste aktive tråder

  • Takker for svar @Endt  Kort og godt, en pent brukt Laney eller Marshall burde gjøre jobben med andre ord (pluss ett bra kabinett). Ser for meg å bruke en kombo av pedaler og amp for å få vreng. Har en KMA Fuzzly Bear liggende som går fra distortion til full welcro fuzz, så tenker prøve den inn i en litt kranka amp. Har også tenkt litt på en type RAT pedal (eventuelt så synes jeg KMA wurm virker litt spennede - HM2 inspirert pedal). Hva tenker du om delay? Har erfart at analog og tape echo blir veldig mørke med mye distortion, så kanskje en rein digital er greia for å ikke drukne i mix? 
  • Det med at du "må ha" en sunn, vintage or120/matamp er bare fjas. Ja det er bra amper, men som mye annet, er legendarisk pga folkene som har brukt dem, og du risikerer bare å høres ut som alle andre Skal ha distortion ifra amp, eller bare pedaler? Combo kan sikkert gå, men stoner "greia" er vel at ting skal pushe mye luft og lyd, og gjør seg bedre med et eller flere kabinett. Ville sett etter en røramp, du kan få tak i fks en laney gh50/100l til en billig penge. Regner med @el_roffo har noen gamle triks
  • Ser ut som jeg kommer til å havne innen stoner segmentet fremover da jeg driver å starter nytt band. Det blir nytt øvingslokale, og jeg har plan om å bygge meg en egen rigg for dette lokalet da jeg ikke gidder frakte amp mellom. Jeg er ikke stinn av gryn, så jeg er ute etter tips på utstyr som er egnet til en OK pris. Jeg har tråla diver å tråler en del nettsteder etter tips på bla amp, og jeg kan ikke helt forstå hvorfor en "må" ha en Matamp GT120 eller en Verelleian meatsmoke til hinsides summer for å få "riktig" lyd. Er det noe jeg ikke har forstått som er viktig på amp til denne type musikk, eller er det mest bare en greie? Oppfatter det litt dithen at combo er utelukket og at det er topp/cab som gjelder, og skjønner ikke helt hvorfor? Årsaken til at jeg spør er at jeg spør er at jeg har mest erfaring med å skru tight heavy metal lyd, og har alltid unngått det litt grumsete lydbildet som er typisk for stoner, så jeg vil unngå å investere i en amp som i ettertid skulle vise seg å være "feil" i en slik setting. Ser for meg et enkelt pedalbrett med tuner>fuzz/distortion>modulasjon(univibe?)>Delay. Har folket noen anbefalinger?
  • Hva heter de effektene som ikke er poly, eventuelt den Whammy-effekten du nevnte @Naigewron? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.