Web Analytics
Jump to content

Fernandes gitarer


Affen
 Share

Recommended Posts

Jeg har en Retrorocket med hals fra 1991, og den er en perfekt match til Roland GR55.

Når det er sagt, morsomt, men man trenger faktisk ikke evig sustain. Jeg trodde det før jeg fikk sjansen til å prøve.
Trist men sant. Når det er sagt, så er det veldig morsomt, og man kan gjøre ting som ikke er mulig på andre gitarer.

Link to comment
Share on other sites

Schecter sine toppmodeller har jo også Sustainer, dersom du skulle finne ut at Fernandes ikke er helt opp til par. Schecter er jo mye mer i superstrat-land, men mener de skal ha noen litt mer klassiske gitarer med sustainer også.

EDIT: Du kan jo fyre dem i hvilken som helst slags gitar :)http://www.fernandesguitars.com/sustainer/sustainer-kits.html

Edited by lokmund
Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Retrorocket med hals fra 1991, og den er en perfekt match til Roland GR55.

Når det er sagt, morsomt, men man trenger faktisk ikke evig sustain. Jeg trodde det før jeg fikk sjansen til å prøve.

Trist men sant. Når det er sagt, så er det veldig morsomt, og man kan gjøre ting som ikke er mulig på andre gitarer.

Som litt over snittet U2 fan så virker det spennende dog. Var Retrorocket jeg sikla mest på ;) Bilde!!!!!

Jeg fant dessverre ikke Fernandes i listen på gemusikk.no :(

Edited by Affen
Link to comment
Share on other sites

Skal se om jeg finner et bilde senere, men den ser jo ut som en sunburst strat med feil hode. Den jeg har er en kombinasjon av to gitarer. Hadde to, en japanprodusert en, og retrorocketen som er laget i indonesia. Like japanhalsen best, så jeg byttet. Litt mindre bånd på den, men en bedre hals.

Jeg synes byggekvaliteten er mer enn bra nok, men det oser ikke kvalitet lang vei, det er mer sånn "helt greit".

Jeg har aldri prøvd Scheckters system, men det jeg har lest er at Fernandes sin elektronikk er bedre. Det kan jo være smak og behag inne i bildet for alt jeg vet. Det var ikke akkurat labratorietester det stoffet eg fant, men mer synsing. Det er vi gitarister gode på! :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hiver meg på Truckstop sin kommentar; Schecter`n ser for emo ut. Spiller heller ikke emo eller metal ;)
Mehhe, hvor mye er prislappen på en slik Retrorocket på?
Hadde vært moro å kjøpe en "løs" og montere i en av mine eksisterende gitarer, men det er MYE jobb som ikke jeg tør begi meg ut på hvertfall.

Link to comment
Share on other sites

Da jeg kjøpte min var planen også det. Jeg fant ut at prisforskjellen opp til en hel gitar var såpass liten at det ikke var bryet verdt. For meg er det en "ekstragitar" uansett.
Med forbehold så mener jeg at sustainerkitet koster rundt 2500, mens jeg mener jeg betalte noe over fire for hele gitaren.

Det skal freses og mekkes mye for å få plass i en gitar. Tviler på at det er butikk i det hele tatt, i hvert fall hvis du skal sette det bort. En annen sak er det jo selvsagt hvis du ønsker en sustainergitar der gitaren er bedre enn det retrorocketen er.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.