Web Analytics
Jump to content

DIY-pedal (BYOC Overdrive 2)- hvor vanskelig er det?


Recommended Posts

Jeg vurderer å skaffe et pedalbyggesett: http://buildyourownclone.com/products/od2

Jeg har aldri loddet noe som helst, og har null peiling på elektronikk, men tør påstå at jeg er ganske flink med hendene og lærer nye ting nokså fort. Er dette i det hele tatt et prosjekt som en nybegynner bør bryne seg på? Hvor kan jeg i så fall finne informasjonen jeg trenger for å få det til?

Setter stor pris på alle nyttige innspill ;)

Link to comment
Share on other sites

På linken du la ved ligger det også link til en pdf fil med instruksjoner, det skal være nok til å bygge dette.

Men det er lurt å øve seg litt på lodding på forhånd! Lodde sammen noen ledninger f.eks, eller lodde på noen motstander hvis du har det liggende.

Clas Olson selger vel billige pakker med motstander, greie å øve seg på!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Takk for gode råd!

På linken du la ved ligger det også link til en pdf fil med instruksjoner, det skal være nok til å bygge dette.

Men det er lurt å øve seg litt på lodding på forhånd! Lodde sammen noen ledninger f.eks, eller lodde på noen motstander hvis du har det liggende.

Clas Olson selger vel billige pakker med motstander, greie å øve seg på!

Godt å høre at man ikke trenger masse tekniske/teoretiske forkunnskaper :) Vet ikke hva motstander er, men skal sjekke det ut!

Jeg ville begynt med noe enklere, feks en booster fra Musikding. Koster lite om man skulle

tøyse det til, bra nok til å brukes om man får det til.

http://www.musikding.de/Booster_1

Skal vurdere dette, men vet du om det finnes en engelsk nettside som har disse? Har slekt og venner i UK som jeg kan sende det til, da regner jeg med at jeg sparer litt på frakt (og slipper ekstra moms)...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.