Web Analytics
Jump to content

Ny eier av forumet


Kjell Iver

Recommended Posts

Som noen kanskje fikk med seg i denne tråden så ønsket de tidligere eierne av Gitarnorge å prioritere annet enn forumdrift. For å gjøre en lang historie veldig kort så er den nye eieren undertegnede.

Jeg eier og driver fra før fjellforum.no - og om noen forumbrukere her er både gitarister og fjellfolk så er det kanskje noen som kjenner meg derifra.

Uansett. Forumet vil bli drevet videre som før. Jeg vil ikke være aktiv i andre fora enn dette som omhandler tekniske saker om forumdriften.

Motoren som driver dette forumet er fra 2009 - og det sier seg selv at vi vil måtte oppgradere til IPB 4.1 før eller senere her også da 3.4.8 kun har litt over ett års levetid igjen. Vi står nå midt oppi en slik oppgradering (som ikke akkurat har gått på skinner så langt).

Første prioritet blir å flytte forumet til Oslo til min server der. Det blir kanskje den 3 november. Teknisk drift/endringer av forumet for mitt vedkommende blir først gjort etter at jeg har fått forumet dit.

Vil holde dere oppdatert. Det er ellers bare å spørre om det er noe dere lurer på.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Flott! Kanskje det da støtter tapatalk litt bedre også. Som at en får sett youtubevideoer og editert innlegg med æøå. Vil du si noe mer om tanker rundt kjøpet, og planer om eventuelle endringer?

I forbindelse med flyttingen må Tapatalk stenges noen dager. Men så snart det er gjort og jeg får registrert forumet på tapatalk på min konto der vil jeg legge inn igjen siste software. Jeg har et noe ambivalent forhold til hele Tapatalk, men jeg liker appen slik den fremstår i dag og håper de problemene som de har hatt er løst nå.

Vi har jobbet med versjon 4 av fjellforum i over ett år - og er i ferd med å oppgradere nå i disse dager. Dette forumet vil bli likt av utseende - kanskje til våren. Vi må testeoppgradere dette først noen ganger. Vil ta det gradvis ellers.

Link to comment
Share on other sites

Gleder meg til oppdatering! Det kan virke som at noe har skjedd med chaten i løpet av gårsdagen. Jeg får den ikke opp lenger ihvertfall. Har noe blitt endret siden du tok over? :)

Ingenting som har blitt endret. Akkurat i denne overgangsfasen vi er i nå kan det være hikk-ups.

Lisensen er fortsatt hos de tidligere eierne så om noe skulle skje har jeg ikke support hos IPS. IPS fikk beskjed om overføring av lisensen i dag så når lisensen er hos meg skal jeg fikse det,

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Velkommen til et flott forum ja, når det vil bli driftet som før gjelder det også støttemedlemskap?

Det blir det samme. Har ikke tenkt så mye på det, men det er i dag 32 støttemedlemmer og de vil videreføres. Støttemedlemmer skal slippe reklame. Vil sette det opp så medlemsskapet ordner seg automatisk når man betaler inn via PayPal, med mulighet for fornyelse og med automatisk " degradering" etter endt tid. 150,- pr år - 75,- for studenter.

Har som nevnt ikke tenkt så veldig grundig over det - men hovedfokuset vil bli innhold.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.