Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Prosjekt "Squier CV 50's Butterschotch Telecaster"


Anbefalte innlegg

Har nettopp kjøpt en Squier Classic Vibe 50 talls tele, etter å ha lest alle de fantastiske anmeldelsene. Denne gitaren vil hovedsakelig bli brukt som en "backup" gitar, men ønsker likevel å pimpe den. Pickupene er fantastiske, akkurat som jeg vil ha.

#1, Problemet med gitaren er at den fort går ut av stemning, og er noe løst inni inputen så skaper støy.

Hvordan kan jeg fikse dette?

#2, I tillegg ønsker jeg å fjerne "billiglakken", og farge den, og kanskje bytte pickguarden. Kom med forslag! (Er glad i butterschotch, men liker ikke denne plastikkversjonen av lakken.

Slik ser den ut nå utsquiertele50butterscotchblondefront.jpg

Takk på forhånd! :D

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Som Amund sier. Filing av sporene, eller bytte til beinsadel e.l. kan hjelpe masse. (sammen med korrekt strening, hvor strengen låser seg selv.)

jack er muligens bare å stramme til skruene litt?

Lakkjobb som ser skikkelig bra ut kommer fort på et par tusenlapper, selv om du gjør det selv, så ville revurdert det litt kanskje.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gjemt noen innlegg. Kanskje dere burde vært litt flinkere til å rapportere, slik at vi som modererer senser stemningen på forumet litt bedre?

Vi klarer ikke å lese alt. Dessuten klarer vi ikke å sørge for at alle brukere er fornøyde. Sånn er det bare, særlig siden noen er mer hårsåre enn andre.
Oppfordring- rapporter, og overlat til moderatorteamet å vurdere. Vi gjør så godt vi kan.

Moderatorinnlegg.

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kult prosjekt! Har hatt gleden av å spille på to av disse Vibe-gitarene, og jeg må bare si; the hype is real! Utrolig instrument til en latterlig lav penge. Klart man må gjøre noen justeringer, men båndarbeidet på halsene er utrolig godt utført, og for meg er det alfa og omega for en hvilken som helst gitar. Du må dele bilder når den er ferdig! :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kjøpte nettopp en slik selv, og for en gangs skyld skal jeg ikke modde. Gitaren er dritgod, og ikke bare grunnet prisen. Jeg ble veldig imponert av både pickups og byggekvalitet. Toneriders pickups produseres ved samme fabrikk som Classic Vibe serien, og de lærde mener at det er Tonerider som har spunnet pickups for CV-serien også. Fender/ Squier/ Tonerider vil ikke bekrefte dette, men pickupenes serienr. dukker visstnok opp på Toneriders hjemmesider!?!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av andreas.espolin
   Made in USA: American Special med Fender N3 pickups, locking tuners og EQ-boost. Flott gitar som funker til alt fra country twang til rock’n’roll. Kommer med solid hardcase. Kjøpt i 2015. Strenger er av pga rens og rengjøring. Kan byttes evt byttes i andre gitarer i samme prisklasse! Ser primært etter Gibson Les Paul!
   Annonse på Finn: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=174693152
   Selges for 8000kr

  • Av juzzizhow
   Denne startet livet sitt som en 6m18Vib combo fra Weber.
   Etter mye lodding, modding og skruing har den nå sikringer på begge B+ "fasene", EZ81 likeretter, PPIMV, Kanalswitch i stedet for to/4 inngagner e.t.c .... Bærer noe preg/spor av skruing/mekking !
   Trafoene er fra Tubeampdoctor. 
   Celestion Greenback høyttaler ... 

   Selges for 2000,- ! Prized to go, hentes i Asker.

    

  • Av Kristoffer Hjelmaas Sivertsen
   Heihei! 
   Bestilte telecaster deler fra MJT for ikke så lenge siden og vurderer og gransker pickupmarkedet! Kroppen er i Swamp ash og halsen i maple. Så det blir nok ganske bright (la oss ikke ta tonewood debatten  ) lurer på om folket har noen pickupanbefalinger? Har vært innom å sitt på Fralin, Bare Knuckle og Fender! Ser etter noe vintage med kanskje pittelitt ekstra juice
  • Av Kristoffer Hjelmaas Sivertsen
   Vurderer sterkt å bestille deler fra MJT for å bygge meg ein tele! Har vært i kontakt med dem og venter på prisanslag. Har noen bygget gitarer fra dem før? i så fall, hvilke erfaringer har dere? Vurdere å bestille både nakke og kropp derifra. Kroppen blir da en relica seafoam(eller surf, har ikke helt bestemt meg) green tele, også har jeg syykt lyst på roasted flame maple nakke! Noen tanker? Ting man må tenke på? Pickuper og div. får jeg tak i fra andre plasser! gjerne kom med forslag om pickuper også? Skal lese meg mer opp på det...
  • Av Yngve Remes
   Har fått fatt i en signert telecaster(mexico) av Tom petty &the heartbreakers.Fra en konsert i san Francisco i '97. Spilt på under konserten av Mike Campell. Signert av alle. Med dokumentasjon. Lurte bare på hvor det er lettest å selge den.

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.