Web Analytics
Jump to content

Gitarnorge selges


Guitarboy11

Recommended Posts

Tøys i vei, for all del. Dette er ikke tull, men alvor. Har noen 200 000, så kan man kjøpe gitarnorge.

Hva jeg mener skal jeg holde for meg selv, da det ikke har noe å si, men at det er mulig at det blir endringer hvis noen slår til er helt klart.

I verste fall, hvis forumet skal fortsette i den formen den har, må det tas noen grep. Jeg ønsker ikke å krisemaksimere noe, men vi får se hva som skjer.

Link to comment
Share on other sites

Tror nok prisen er omtrent 100 ganger for høy :-)

Tror nok prisen er ganske riktig ut fra antall brukere, antall aktive brukere, antall innlegg pr måned, antall sidevisninger pr måned, osv.

For rett aktør kan forumet være en gullkantet annonseplatform.

Link to comment
Share on other sites

Det trenger ikke være krise. Hifisentralen er et forum for hifiinteresserte, og det har i alle år vært driftet av en profesjonell bransjeaktør. Det kommer an på holdningene til den som drifter. Jeg tror også at for å holde aktiviteten oppe, så må man innse at forumet handler om mennneskene og deres frihet til å diskutere det som interesserer.

Edited by sarge
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kunnskapen er minimal, mens selvbilder og selvforherligelse er optimale,

Denne setningen tror jeg at jeg skal bruke som signatur. Beskriver meg i et nøtteskall:).

Forøvrig så må jeg få si at noe av det jeg liker best med GN er nettopp dette at terskelen for å joine inn i diskusjoner er lav - andre forum har mange brukere med sykt mye (både innbilt og reell) kunnskap, og dette gjør nok at mange er bekymret for å legge hodet på blokka. På GN så har man et mye bredere utvalg av aktive brukere, akkurat slik som den reelle sammensetningen av gitarspillere der ute. Ingen gitarprodusent eller musikksjappe hadde overlevd uten oss som mangler ferdigheter men elsker instrumentet. Det at dette også går igjen på et gitarforum syntes jeg er helt topp, og derfor har jeg ingen problemer med å se en relativt stor verdi på GN. Det er enormt bra brukertall her ift befolkningen i dette landet, og det er bare å ta av seg hatten for gutta som har fått frem dette. Håper de får godt betalt :) .

Edited by Pledrik
 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Et gitar-forum er kun et gratulasjonsforum, som en hvilken som helst konfirmasjon.

Kunnskapen er minimal, mens selvbilder og selvforherligelse er optimale,

Snålt.

Jeg har da fått gode svar på mang et gitar-relatert spørsmål her inne.

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.