Web Analytics
Jump to content

power conditioner


extol

Recommended Posts

Har tidligere hatt axe fx, men solgte etter en lang periode uten live spilling. Har nå kjøpt en litt rimeligere eleven rack for å bruke de få gangene jeg spiller ute og som lydkort for innspilling.

Brukte ikke power conditioner på axe, og opplevde ingen problemer, men har i det siste tenkt på om dette kan være en grei forsikring på en såpass dyr elektronisk dings som eleven rack/axe fx.

Noen som har noen innspill?

Link to comment
Share on other sites

Kan jeg ikke liksågodt kjøpe en slik hvis poenget er overspenningsvern?

https://www.komplett.no/product/839912/datautstyr/upsoverspenningsvern/overspenningsvern/apc-overspenningsvern

Har lest noe om at de billige Furman greiene ikke er spesielt mye vits og at man må opp på betydelig dyre greier for at det skal være noe vits. Mener f.eks at Debris har sagt noe om dette tidligere.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har egentlig ikke så peiling på dette området.

Har kun hørt at man bør bruke overspenningsvern for å beskytte utstyret samt strømfilter for å fjerne støy.

Jeg leste på blogen til Pete Thorn at han sluttet å bruke Axe Fx live da enheten tok fyr på scenen. Men slikt kan fint skje uten at problemet ligger i strømnettet.

Standard i proft turnéoppsett er rackmontert Furman enhet. Og det er selvfølgelig en viss forskjell på Pl-8 og en slik;

http://www.furmansound.com/product.php?id=AR-PRO

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.