Web Analytics
Jump to content

Jackson hals på Strat


Recommended Posts

Jeg vil ombygge starten min masse nå. Jeg skal ha floyd rose hals og tenkte å rocke gitaren med Jackson hals og FL - hvis mulig. Jeg kjøpte kroppen fra Kina engang, vel og merke med god lyd i treverk, og den kroppen følger eksakte Fender mål, også på halslomme. Kan jeg sette en Jackson hals i en Strat halslomme?

Så en ting til. Kroppen er ikke utfrest for Floyd. Kan jeg sette den på og bruke den som vanlig tremolo? Tenkte Floyd rose spicial.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Nei, det trenger jeg ikke. Jeg installerer mikrotilt og senker strengene til passe nivå med skruer i mikrotilten. Da trenger jeg ikke tenke på at floden kommer for høyt opp. Den skal kun brukes som vanlig tremolo, hvis jeg i det hele tatt bøyer, men det ser utrolig kult ut med Floyd rose og floyd rose Special får jeg for ca 70$ I gull og det er billigere enn en flytende Fender deluxe stol i gull. Nå bruker forresten aldri jeg tremoloen så jeg kunne like gjerne hatt hardtail. Men floyd rose ser så tøft ut. Og den har sorte justeringsratt, og det er tøft.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Tror jeg er den eneste som er mer opptatt av design enn lyd, hehehe. Men gitarene brukes nesten bare som veggpynt. Det er sjelden jeg spiller. Men jeg krever Fender deler og jeg må betale 530kr for halsplate med mikrotilt som er i gull og som har Fender logo bare fordi det står Fender på halsplata. Den koster over 300 kr mindre i krom og må spesialbestilles fra USA. Jeg kunne tatt en halsplate uten logo i gull fra billigprodusent også og spart 50 euro men da får jeg ikke logo. Mine gitarer skal være smykker. Når jeg bygger så dyrt og jeg attpåtil er mer interessert i design da forteller det litt om min extreme designinteresse. Betale 500kr mer for å få en F på stemmeskruene feks er jeg villig til. Det eneste er kropper og hals. Det kjøper jeg noen med pent design og jeg prøver å få svamp ash. Det må være pent på veggen.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Den er da pen da... Men den skal totalombygges. Ny elektronikk med CTS og RS kondensator, samt nye Fender pickups i SSH. Og Floyd rose plekterbrett. For ikke snakke om Floyd rose. Fargene skal ikke endres. Gull hardare og sorte pickups og plekterbrett med gullskruer.

post-13591-0-74037000-1443649534_thumb.j

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Åh, nei jeg driter ikke i lyden. Jeg må ha Fender pickups feks, og jeg skal kjøpe Fender Mustang II men jeg setter design enda høyere. Mens dere betaler ekstra 500kr på å få USA pickups i stedet for Mexico så nøyer jeg meg med Fender Japan eller Mexico pickups. Men 500 kr ekstra for en Fender logo som kun pynter... Fender pickups må jeg ha. Og en Fender Mustang II. Jeg skal se om jeg finner noen brukte Fender Mexico pickups... Og jeg trenger overhodet ikke Fender kropp og hals. Men kroppen må være ny og pen/stilig. Men kjøper jeg en hals så må jeg ha dekal for Fender. (Unntatt nå som jeg skal ha Jackson hals.)

Grunnen til at jeg koster på en Floyd rose Special er logoen og at den har sorte justeringsratt. Ellers hadde jeg kjøpt en grei fra en butikk i Nederland til ca 40.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Fordi jeg syntes det er dekorativt. I tillegg så vet jeg jo at det er veldig gode deler. Når det er det at det ikke er Fender så tror jeg, hvis du går til en gitarmaker, at på en håndlaget Strat sitter det sikkert Fender stol og stemmeskruer. Det er heller ikke dendergitar.

Edited by Rottenikken
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.