Web Analytics
Jump to content

Hobbyprosjekt for sønnen min og meg


Recommended Posts

Nå senker høstmørket seg og vi trenger nye hobbyprosjekter, så nå er garasjen ryddet, arbeidsplass laget til og en LP kopi og en SG kopi er bestilt.

Disse har fått gode tilbakemeldinger og skal etter alle solemerker være laget av kvalitetsdeler. Vi gleder oss til å sette fingrene i disse.

Kanskje vi kan lage en byggetråd hvis det er noe interesse for slike DIY prosjekter.

post-15039-0-45452300-1443418133_thumb.j

post-15039-0-57015400-1443418151_thumb.j

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

+1. Selv om sånne kits ofte har feil og skeivheter gjør det bare at man må finne løsninger og derav blir bedre på det man holder på med. Slike ting er bare interessant å se dokumentert, altså hvordan dere gjør det og eventuelt takler utfordringer underveis. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ingen illusjoner om at dette skal bli "Gibson", men så lenge det underholder skapertrangen både sønnen min og jeg harsk tror jeg det kan bli to koselige prosjekt i høstmørket. Jeg har ganske lang fartstid med finarbeid både fra modellbygging og hjemmesnekring, så jeg har troen på at vi kan få det til å bli over gjennomsnittlig brukbart.

Hvis de blir dugandes så blir det nok etter hvert oppgraderinger av det elektroniske også, for jeg regner med at det kommer til å være det største minuset.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Jeg ser ikke på det som noen vits å starte en ny tråd for den videre fremgangen av prosjektet, så her er siste oppdatering:

Jeg har akkurat fått tilsendt bilder av de klare instrumentene for godkjenning før avhendelse og jeg må si de ser bra ut i mine øyne.

image_zpsyu7ahxy6.jpeg

image_zpsu0ausv2e.jpeg

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Det er kjøpt gjennom afantimusic.com , jeg fant en omtale av dem på nett en plass hvor de fikk skryt for å være serdeles bestillingsvennlige og villige til å levere akkurat det du ville ha. Så langt er min konklusjon at ja det er de, men ikke bestill akkurat mens Kina har sin nasjonaldagsuke og "the Hong Kong music show" står på, for begge disse har forsinket prosessen mye. Så jeg kan ikke si at de har vært raske. Nå venter jeg i spenning på å se hvordan de faktisk ser ut i mitt hende. Jeg skal gi en ærlig tilbakemelding på hva jeg synes om kvaliteten på arbeidet og hardwaren de blir levert med.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.