Web Analytics
Jump to content

Installere Waves plugins


Sharkeye

Recommended Posts

Har en liten krise her nå: har formatert PC-en, installert Cubase og skal til å installere mine Waves plugins. Jeg åpner Waves Online Installer, velger V9, og må velge hvor jeg skal installere følgende:

1. Waves Complete V9r30

2. WaveShell VST 32 bit

3. WaveShell VST 64 bit

Maskinen er en Asus W7/64 bit men ettersom jeg kun har 4 GB ram velger jeg å kjøre 32 bit på DAW og plugins. Jeg antar at 2. WaveShell VST 32 bit skal installeres under: C:\Program Files (x86)\Steinberg\Cubase 6\VSTPlugins

Men hvor skal 1 og 3 ligge?

Tror jeg har prøvd det meste men Cubase klarer ikke å koble riktig?

Kommer bare opp med "select waves 9.3 plugins folder"...?

-Geir

Edited by Sharkeye
Link to comment
Share on other sites

32-bit Cubase pleier å lese fra plugins fra "C:\Program Files (x86)\Steinberg\VstPlugIns" men du kan legge til flere vst-kildemapper i Cubase.

WaveShell VST 64 bit trenger du ikke installere ettersom du bruker 32-bit daw.

Hvis Waves Complete V9r30 er en standalone-applikasjon kan du legge den hvor du vil.

Vet ikke om dette hjalp noe :)

Edited by Loztboy
Link to comment
Share on other sites

Hei og takk for svar!

Ser ikke at jeg har noe valg om å ikke installere VST 64 bit, men antar at de ikke lager noe krøll om de er med, plasserer dem under default.

V9r30 er en nok en standalone-app, ja, så legger den også under default.

Og 32 bit-en skal nok under ...steinberg/vstplugins

Likevel ber Cubase meg velge "select waves 9.3 plugins folder" når jeg åpner programmet?

---

Edit: Yes, alt i orden! Må ha vært et lisens-issue. Men ikke godt å si: jeg formaterte pc-en - igjen (!) og lasta ned alt fra Waves på default, altså ikke under Steinberg, og så overførte jeg lisensene mine fra clouden til maskinen! Alles gut :)

Edited by Sharkeye
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.