Web Analytics
Jump to content

Ser etter rimelig delaypedal. Forslag/anbefalinger?


yoghurtoth

Recommended Posts

Hei!

Jeg ser etter en rimelig delaypedal som fungerer bra uten bruk av effektsløyfe. Har vurdert denne:

http://www.thomann.de/gb/t_rex_play_back.htm

Synes den låter bra i videoen, men i en av anmeldelsene på thomann.de klages det over "tone suck", og det høres jo ikke så bra ut.

Noen her som har erfaring med denne pedalen? Eller forslag til andre pedaler?

Link to comment
Share on other sites

Ja skal man først velge en pedal som får deg gjennom 99% av alle situasjoner utenom effektsløyfe så er Boss DD-7 et sikkert valg. En Mxr Carbon Copy låter kanskje litt bedre men DD-7 kan brukes som looper, har tap tempo, reverse delay etc etc.

Hvi du har en tuner, en overdrive og en DD-7 så er du sikret. Alt annet er pynt (gitt du har en ok gitar og en forsterker).

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Carbon Copy er kul når du spiller på egenhånd, men aaaalt for mørk i en bandmix. Heller ikke så billig.

Slenger på NUX Time Core. Latterlig oversett delaypedal i stereo (til under 600,-). Så får du en looper i samme slengen.http://www.danmusikk.no/product/nux-time-core-multi-delay-gitar-pedal-3615/?gclid=Cj0KEQjw4ZOwBRDoxpjAvPXAl5MBEiQAEek_3o7FY36Q_1LxXD9h9jqWaBFGH1i2HcUl9iQM-U_BDYYaAp1C8P8HAQ Edited by UglyCasanova
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

For veldig lenge siden laget jeg en test mellom en boss (DD3, tror jeg,) og en Behringerpedal. De fleste hørte ikke forskjell.

Nå skal det sies at testen gikk kun på lyd, og at andre faktorer ikke var med i bildet. Likevel, de låt så likt at avstemmingen på hva som låt best var helt tilfeldig.

Hva med å kjøpe en Behringerboks, hvis prisfaktoren er viktig?

Søk på forumet, så dukker trolig tråden opp. Tar jeg ikke helt feil, har jeg originafilene, men jeg garanterer det ikke.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Behringer kopi av Boss Rv-3 (delay/reverb) låter helt greit. DD-7 har bl.a en førti sekunders looper så det er visse funksjoner du ikke finner i de billigste boksene (de kloner stort sett litt eldre modeller).

Minus med Behringer er at byggekvaliten er litt varierende, boksen er av plast, inn/utganger tåler ikke alverden. Til hjemmebruk ok men neppe noe for turnélivet.

Joyo analog delay låter også fint for en rimelig penge. Men man har ingen garanti for at disse pedalene varer i all evighet.

http://www.musicradar.com/reviews/guitars/joyo-analog-delay-552618

Edited by skela
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.