Web Analytics
Jump to content

Opptaksprøve til VGS


bublemark

Recommended Posts

Det skjer forhåpentligvis i Mai eller noe. vet ikke helt, men Jeg vet IKKE hva jeg skal spille av sang og slikt.
sett litt på Rush, og litt på Jazz (ikke serlig flink til noen av delene enda).

Prøvde å lære meg Waves av Guthrie Govan. Haha, dream on :P
Forslag blir tatt godt imot. :D Greia med musikklinja er at de ikke er så glade i metall, så jeg burde prøve noe annet.
Til info kan jeg hele High Speed Dirt (utenom hele Marty sin solo, som det går an å lære seg) av Megadeth.

Link to comment
Share on other sites

Jeg spilte Darkness Within av Machine Head. Det skal nevnes at det er ikke selve spillinga de ser mest på. De ser mest på det du gjør på teoriprøver og sånnt. Spill noe du kan veldig godt, og vis at du virkelig liker det du spiller og formidle godt, så er du på god vei.

Hvilken Musikklinje er det du skal søke? (Hvis Stange VGS er svar, så sees vi, og du må spille Jazz) :)

Link to comment
Share on other sites

Ta det med ro, opptaksprøvene er ikke så ekstremt viktige. På min opptaksprøve spilte jeg en latterlig dårlig versjon av "Hey joe" med en nært rhapsodisk solodel. Fikk forståelig nok ingen opptakspoeng, men gikk ut med karakteren 6 på gitareksamen. Det lærerne liker er musikalitet. Ikke tenk for mye/hovedsaklig på teknikk, men vis en personlig musikalitet, om mulig. Er derfor som du sier at de ikke er så glade i metall, ofte når unge aspirerende gitarister spiller metall, blir det ren runking. Vis litt av deg selv i musikken.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Jeg forberedte Lenny (av SRV) og Doodlin' (Robben Fords versjon), men ble avbrutt halvveis gjennom Lenny. Da hadde de sett det de trengte.. Needless to say, jeg kom på 1.plass på venteliste (tror jeg hadde 4.9 i snitt ut ungdomskolen eller noe, hvis det betyr noe), og var musikkruss våren 07.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.