Web Analytics
Jump to content

Plugins Cubase 7


Soundmannen

Recommended Posts

Hei! :)

Har sittet å surfet litt på Youtube (skulle aldri gjort det...) og sett litt på mastering og miksing teknikker. Ser fler som bruker Waves plugins i stedet for dem som er i cubase/pro-Tools.

Er f.eks Waves så mye bedre enn di verktøyene som allerede er i Cubase? Er det verdt å investere?

Link to comment
Share on other sites

Waves lager iallefall noen plugger med mer karakter enn cubase sine, men du kan få til det aller meste med cubase pluggene også. Spørs hva du er ute etter? Det finnes alternativer som er minst like gode som Waves også, feks Fab Filter, Slate, SlyFi, Soundtoys osv.

Edited by Bugbass
Link to comment
Share on other sites

F.eks så synes jeg Cubase sin EQ har for lite "punkter" (4stk), multikompressord (som komprimerer verdt enkelt frekvens) er litt rotete/dårlig, og generelt er det lite plugins til Mastering. Så på Mastering/miksing på Youtube, å de fleste som laget videoer, uansett om de bruker Cubase, Protools, Fl, reaper osv, brukte plugins som f.eks Waves, i stedet for å bruke dem som er i software. Derfor stiller jeg spørsmål, er det så mye bedre plugins som Waves

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror det handler om flere ting enn at det låter bedre. En ting er at flere plugger er laget med en spesiell karakter. Det kan være etterligning av spesielle outboards osv. Deretter handler det om gui. Så er det vel noen som blir påvirket av reklame vil jeg tro. Jeg har selv opp igjennom åra funnet meg et lite knippe jeg liker å jobbe med, og ingen av de er cubase sine....:) Men om jeg kunne hørt forskjell i en blindtest er jeg slett ikke sikker på...Kanskje når det gjelder klang, Relab LX480 liker jeg veldig godt!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.