Web Analytics
Jump to content

Rytmegitarist/vokalist søker band/andre musikere i Trondheim


hml93
 Share

Recommended Posts

Er en 22 år gammel mann, 93-modell, som nylig har flyttet til og studerer i Trondheim. Ser etter andre musikere å spille med, både coversanger og eget materiale. Har ikke så veldig mye banderfaring, men har spilt litt med andre uten at det har blitt noe veldig seriøst ut av det. Jeg kan spille noe leadgitar også, men det er rytme og riff som er det jeg liker best å spille selv.

Når det gjelder musikksmak så er jeg for tiden mest interessert i metalsjangeren, band jeg liker godt er Pantera, Metallica, Megadeth, Anthrax, Down, Superjoint Ritual, Testament, Alice in Chains og Iron Maiden. Liker også hardrock-band som Guns n roses og AC/DC, så hardere musikk kan jeg ihvertfall si at jeg er mest interessert i å spille.

Når jeg skriver vokal, så er det ikke sånn at jeg i første grad ser etter å bli vokalist. Men liker også å synge, og om det skulle være interesse for en i posisjon som rytmegitarist/vokalist, eller bare vokalist, så er jeg åpen for å kunne prøve meg ihvertfall. Jeg har ikke hatt sangtimer men har sunget litt med noen av de jeg har spilt med før, så det jeg kan er selvlært. Men vurderer å sjekke ut vokalkurs her i byen. Vokalister jeg er stor fan av, og prøver å synge i lik stil som, er James Hetfield, Dave Mustaine, Phil Anselmo og Layne Staley.

Ta enten kontakt med meg her eller på facebook (Håkon M. Løvik) om dette skulle være aktuelt, håper på positiv respons!

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Hei! Jeg leter også etter noen å spille med i Trondheim. Enten å finne noen å starte band med, eventuelt bare jamme. Spiller for det meste elektrisk. Har litt banderfaring, men ikke all verden. Liker å spille lead. Synger litt også og spiller akustisk. Hører på ALT forskjellig, men mye metalcore som The Amity Affliction, Sleeping With Sirens, A Day To Remember, Bring Me The Horizon, Asking Alexandria osv. Digger seff også Guns N' Roses, Iron Maiden og mange andre oldschool band. Julian Liebeck på Face. Har også en YouTube-Channel. Peace. https://www.youtube.com/channel/UCWzxHMcRgY_NWgOmtVqLOMQ

Edited by SCHellraiser
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.