Web Analytics
Jump to content

Rytmegitarist/vokalist søker band/andre musikere i Trondheim


hml93

Recommended Posts

Er en 22 år gammel mann, 93-modell, som nylig har flyttet til og studerer i Trondheim. Ser etter andre musikere å spille med, både coversanger og eget materiale. Har ikke så veldig mye banderfaring, men har spilt litt med andre uten at det har blitt noe veldig seriøst ut av det. Jeg kan spille noe leadgitar også, men det er rytme og riff som er det jeg liker best å spille selv.

Når det gjelder musikksmak så er jeg for tiden mest interessert i metalsjangeren, band jeg liker godt er Pantera, Metallica, Megadeth, Anthrax, Down, Superjoint Ritual, Testament, Alice in Chains og Iron Maiden. Liker også hardrock-band som Guns n roses og AC/DC, så hardere musikk kan jeg ihvertfall si at jeg er mest interessert i å spille.

Når jeg skriver vokal, så er det ikke sånn at jeg i første grad ser etter å bli vokalist. Men liker også å synge, og om det skulle være interesse for en i posisjon som rytmegitarist/vokalist, eller bare vokalist, så er jeg åpen for å kunne prøve meg ihvertfall. Jeg har ikke hatt sangtimer men har sunget litt med noen av de jeg har spilt med før, så det jeg kan er selvlært. Men vurderer å sjekke ut vokalkurs her i byen. Vokalister jeg er stor fan av, og prøver å synge i lik stil som, er James Hetfield, Dave Mustaine, Phil Anselmo og Layne Staley.

Ta enten kontakt med meg her eller på facebook (Håkon M. Løvik) om dette skulle være aktuelt, håper på positiv respons!

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Hei! Jeg leter også etter noen å spille med i Trondheim. Enten å finne noen å starte band med, eventuelt bare jamme. Spiller for det meste elektrisk. Har litt banderfaring, men ikke all verden. Liker å spille lead. Synger litt også og spiller akustisk. Hører på ALT forskjellig, men mye metalcore som The Amity Affliction, Sleeping With Sirens, A Day To Remember, Bring Me The Horizon, Asking Alexandria osv. Digger seff også Guns N' Roses, Iron Maiden og mange andre oldschool band. Julian Liebeck på Face. Har også en YouTube-Channel. Peace. https://www.youtube.com/channel/UCWzxHMcRgY_NWgOmtVqLOMQ

Edited by SCHellraiser
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.