Web Analytics
Jump to content

Gullglitter-farget strat bygd av Isaksen i Bergen


Enur
 Share

Recommended Posts

Mye tyder på at dette er en god gitar. Stemmer dette?

Nuvel, det skal vel holde hardt at noen kan uttale som det omtalte eksemplaret?

Hvis ikke herr Isaksen bygger på micrometer'en likt, med samme treverk, osv.,...........

Gullglitter høres jo ikke akkurat 'Stradivarius-aktig' ut.

Edited by Hyrcanian
Link to comment
Share on other sites

Nå surret vel ikke Antonio Giacomo Stradivari rundt med utviklingen av seks strenger av metall, diverse gullfarger, bursts, nitrobelegg og så videre, så slik sett er vel fiolinreferansen rimelig meningsløs.
Forskjellen mellom goldtop og "gullglitter" er jeg ser det ganske minimal hvis man skal vurdere hvor fjongt en gitar låter. Det betinger jo at man ikke tror på at gullaktig utseende gjør noe med lyden i gitaren.

Noen som har erfaring med gitarene? "Move on, nothing to see".

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Har noen erfaring med Isaksens gitarer? Jeg har fått tilbud om å kjøpe deres strat-modell brukt. Selgeren skal ha 3000. Mye tyder på at dette er en god gitar. Stemmer dette?

Ingen erfaring med nevnte merke. Men, har du muligheten til å prøve den, så gjør det. Om du liker lyden og halsen så er det vel ikke så mye å lure på. Gull er gull?

Edited by finnD
Link to comment
Share on other sites

Nå surret vel ikke Antonio Giacomo Stradivari rundt med utviklingen av seks strenger av metall, diverse gullfarger, bursts, nitrobelegg og så videre, så slik sett er vel fiolinreferansen rimelig meningsløs.

Forskjellen mellom goldtop og "gullglitter" er jeg ser det ganske minimal hvis man skal vurdere hvor fjongt en gitar låter.

Noen som har erfaring med gitarene? "Move on, nothing to see".

- Du mener fiolinreferanser er sitat : meningsløse, (ergo uvesentlige) ?

- I og med at du ser på forskjellen meIllom gtlitter og Goldtop som minimal, regner jeg med at du ville valgt 'glitter'?

(Billig diskusjon blir det Castor, når premissene er enda billigere.)

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar! Gitaren er ikke glitter, ved nærmere ettersyn, men gull - goldtop heter det sikkert :) Det er for øvrig kvaliteten på instrumentet jeg er opptatt av. Ofte betaler vi mye for selve merkevaren på berømte kvalitetsinstrumenter. Imidlertid ser jeg ikke bort i fra at en kar i Bergen kan lage svært gode instrumenter, selv om han heter Isaksen :). Er det høy kvalitet, synes jeg det nesten er kulere å spille på en slik gitar. Siden jeg har lite å rutte med, er det også avgjørende at den har den lave prisen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.