Web Analytics
Jump to content

Erfaringer med Epiphone Thunderbirds?


Guest

Recommended Posts

Noen av dere som har erfaring med modellene som har gjennomgående hals? Prøvde en bolt-on variant her om dagen og syntes den låt overraskende bra, men fikser ikke lego-versjoner av instrumenter med limt eller gjennomgående hals i utgangspunktet. Prisen på de to epi'ene som finnes med gjennomgående er jo riktig bra, men jeg får ikke prøvd dem her jeg sitter. Ser det finnes en aktiv og en passiv. Noen som har dem og kan si litt om halsprofil, lyd og spillbarhet?

Edit: Jeg har lest meg opp på mikker, stol og treslag, lurer mer på hvordan de oppleves som instrumenter og særlig til innspilling.

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Fikk meg en i dag faktisk. Jeg har den billigste varianten, men er veldig fornøyd. Ikke meningen å spamme i tråden din men ønsket å dele meningen om bolt on versjonen. Eneste var at strenghøyden var litt stor fra 9ende bånd og opp. Usikker på om den skal være sånn eller om den har blitt sånn ved forrige eiers bruk.

Link to comment
Share on other sites

Har hatt et par selv, både med skrudd og ikke skrudd hals om jeg husker riktig.

Opplevde faktisk ikke store forskjellene da pickupene låter så "tungt".

Setup er egentlig nummer 1.

De jeg har hatt inne har hatt "samme problem" hver gang, ved at de har hatt mye klirr og vært noen døde punkter på halsen. Men etter en setup går dette kjempefint. Pass på at bridgen sitter som den skal.

Som nevnt ovenfor har de tendens til å være litt framtunge, men man venner seg til det etter litt tid.

Til innspilling vet jeg ikke helt, det er ikke den mest allsidige bassen akkurat, men vil nok gjøre en brukbar jobb.

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar! spørs om det er verdt å begynne å oppgradere en slik bass, men den som heter Classic med US pickuper ser jo fet ut, med forbehold om setup.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.