Web Analytics
Jump to content

Erfaringer med Epiphone Thunderbirds?


Guest
 Share

Recommended Posts

Noen av dere som har erfaring med modellene som har gjennomgående hals? Prøvde en bolt-on variant her om dagen og syntes den låt overraskende bra, men fikser ikke lego-versjoner av instrumenter med limt eller gjennomgående hals i utgangspunktet. Prisen på de to epi'ene som finnes med gjennomgående er jo riktig bra, men jeg får ikke prøvd dem her jeg sitter. Ser det finnes en aktiv og en passiv. Noen som har dem og kan si litt om halsprofil, lyd og spillbarhet?

Edit: Jeg har lest meg opp på mikker, stol og treslag, lurer mer på hvordan de oppleves som instrumenter og særlig til innspilling.

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Fikk meg en i dag faktisk. Jeg har den billigste varianten, men er veldig fornøyd. Ikke meningen å spamme i tråden din men ønsket å dele meningen om bolt on versjonen. Eneste var at strenghøyden var litt stor fra 9ende bånd og opp. Usikker på om den skal være sånn eller om den har blitt sånn ved forrige eiers bruk.

Link to comment
Share on other sites

Har hatt et par selv, både med skrudd og ikke skrudd hals om jeg husker riktig.

Opplevde faktisk ikke store forskjellene da pickupene låter så "tungt".

Setup er egentlig nummer 1.

De jeg har hatt inne har hatt "samme problem" hver gang, ved at de har hatt mye klirr og vært noen døde punkter på halsen. Men etter en setup går dette kjempefint. Pass på at bridgen sitter som den skal.

Som nevnt ovenfor har de tendens til å være litt framtunge, men man venner seg til det etter litt tid.

Til innspilling vet jeg ikke helt, det er ikke den mest allsidige bassen akkurat, men vil nok gjøre en brukbar jobb.

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar! spørs om det er verdt å begynne å oppgradere en slik bass, men den som heter Classic med US pickuper ser jo fet ut, med forbehold om setup.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.