Web Analytics
Jump to content

Caligvla's SIsters første innspilling


tHeMuTh|n
 Share

Recommended Posts

Satt i studio i går og i dag og spilte inn et par låter. Trommer og bass ble lagt på i går, i dag har vi lagt på gitar og vokal. Dette er forresten bare et ledebass spor. Og låta er ikke mikset. Bare slang dette i samme for å se hvordan det låter hjemme.

RAWK

http://vegar.webmail.no/files/music/sister...rs%20Fecker.mp3

OPPDATERT! Her er tre nye låter:

http://vegar.webmail.no/files/music/sister...s%20Sisters.mp3

http://vegar.webmail.no/files/music/sister...ic%20Sunday.mp3

http://vegar.webmail.no/files/music/sister...it%20Tender.mp3

Fremdeles kun innspilt, ikke mikset. OG det mangler riktig bass og noe backingvokal

Link to comment
Share on other sites

Vi har en trommis som kun har spilt i 9 mnd så derfor er det ikke steady. :)Og det vil de heller ikke bli på en god stund så det tenker jeg ikke over engang. Betyr faktisk ikke noe for oss. Vi har det kult og lager bra show på scenen. Det er det viktigste. Så får det utvikle seg derfra

Link to comment
Share on other sites

Caligula? Er det den veldig gode filmen med alle de menneskene som har mistet klærne sine? :D

Bra du har noe å gjøre, Vegar, blir morsomt å høre hvordan det blir til slutt. Greit å få inntrykk av hvor store forskjellene kan bli fra råmiks til mix (ks -> x)

Link to comment
Share on other sites

Hmm klassisk latin, ser latinspøkene flommer(euphor ihvertfall).. har latin eksamen snart.. :(

Angående Gaius "Caligula", så er det jo mange myter som omhandler han, men filmen er jo bare latterlig som en historisk fil, men det er jo en god erotisk komedie (ihvertfall for oss som studerer antikken.. hehe..). :mrgreen: På samme måte blir jo Troja utrolig morsom med litt vin (og finn flest feil...)

Skal ikke kommentere musikken noe særlig. Noen kule harmonier osv osv osv... ikke min type musikk så jeg lar andre få ta seg av dette.. eller sett på mer vreng, få med noen overtoner og la trommisen lære seg å spille med dobbelpedal... :P

Link to comment
Share on other sites

Konstruktiv kritikk:

Knall låt, knalle riff og dritbra vokal! Hører for meg dette live...

Ustødig trommis plager meg ikke i det heletatt, mer at han virker usikker. Slår litt svakt og snilt, står ikke i stil med resten, burda "mase" litt mer.

Låta mangler litt arrangement. Intro (etter at trommene har kommet inn) og riffene som går rett før refrengene høres ut som fyllmasse. Det skjer ingenting. Hva om trommisen bytter ut hihat med crash her ... mase opp riffet litt, kanskje legge inn noen firskyvinger på skarpen i rytmen.

Gjennomgående burde hihaten ha vært åpnet litt gjennom hele låta, kunne ha støyet litt. Det samme med riden, burde slått litt mer på kanten for å rumle mer.

Åttendedelene på trommene er for fremtredende, litt mer dynamikk slik at fjerdelene kommer mer markert frem.

En kort stopp rett før refrenget hadde gjort susen. Stopp, for så å gå dønn på med refrenget. Pang!

I partiet med radio-fuzz-vokalen burde trommene ha spilt kun skarpen. Skarp på 2-ern og 4-ern. Ikke noe mer. (joda, en frekk phaser på skarpen... Litt klisje, men tøft).

Men som sagt, enormt potensiale i låta!

Link to comment
Share on other sites

Hei takker for konstruktiv tilbake melding.

Mye av det du peker på gjelder jo trommene, og "dessverre" så er nok ikke vår trommis stødig nok til å ta dette innover seg ennå. Men det kommer. :) Det du kaller fyllmasse i den låta er mye kulere live. Vi er et liveband. men vi kan sikkert finne på noe annet der også :)

Igjen, takker

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
  • Gitarsynthen har nok bare blitt hjemmebrukt, og ser ny ut. Det har seg nå slik at elektronikk "står seg i hjel", altså, det kan slutte å virke selv om det bare har kost seg i esken sin og ikke blitt brukt.  Jeg har ikke testet denne på lenge, og derfor skrev jeg det slik.  Den blir selvsagt testet før jeg evt. forlanger penger for den. Pris? Hva vil du betale? En ny koster 9500, men den er verdt det du vil betale for den. Du trenger en hexpickup på gitaren din for å bruke den, og jeg ønsker å selge dette som en pakke.. Det å montere en GR55 slik at den virker, er et herk og en tålmodighetsprøve. Mitt tips er å kjøpe en gitar som pickupen er ferdig montert på, eller en Fender Roland G5. Den koster 10 000.. Send meg en PM, så sjekker jeg gitar, sustainerfunksjon, pickup, og det hele.  Halv pris er en grei tommelfingerregel på brukt musikkutstyr
  • Vær forsiktig, det er avhengighetsskapende å skifte pickups 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.