Web Analytics
Jump to content

Mark Bass Mini CMD121P


Bugbass
 Share

Recommended Posts

Dette er en liten combo, knapt større enn 12" elementet som sitter i, og den veier ikke mer enn 11,9kg. Comboen har Mark Bass sin standard preampdel, med en enkel 4 bånds eq, to filtre samt gain, master og line-out volum. Sluttrinnet yter 300w/8 ohm og 500w/4 ohm. I tillegg til 12" er det en piezotweeter som tar seg av de høyeste frekvensene. Dette er en bestseller hos Mark bass, og det er lett å skjønne hvorfor. Den låter rett og slett svært bra! Her får du bra med volum, og selv om den dypeste subbassen uteblir, så så gjør nettopp det sitt til at den funker så bra på små til borti medium scener. Bassen legger seg fint i lydbildet, god definisjon og lydteknikerene elsker den selvsagt, da den roter det minimalt til utover scenekanten. Skulle det likevel bli for knapt, så driver denne ampen fint et ekstra 8 ohms kabinett, til og med et 410! vis jeg skal pirke på noe, så er det vel at det kan bli litt vel mye sizzle i tweeteren. Men det er jo enkelt å temme med VLE filteret, som ruller av toppen som en passiv tonekontroll gjør det på en jazz eller pbass. Har du en mer hifibass med mye mellomtone, så vil en justering på VPF filteret elegant rulle av i mellomtonen. Som regel er disse to filtrene det eneste jeg rører av tonekontrollene.

Oppsummert blir det altså en liten, lett og kraftig liten combo, som kjapt kan brukes på størstedelen av alle jobbene for mange. Dvs så lenge du ikke spiller i et metal eller litt mer støyende rockeband med et par gitarvegger å konkurrere mot.. Jeg har også blitt fortalt at den funker veldig bra på kontrabass. Veilpris ligger på rett under 10 lapper, og det er den verdt!

http://www.markbass.it/product_detail.php?id=41

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.