Web Analytics
Jump to content

Mark Bass Mini CMD121P


Bugbass

Recommended Posts

Dette er en liten combo, knapt større enn 12" elementet som sitter i, og den veier ikke mer enn 11,9kg. Comboen har Mark Bass sin standard preampdel, med en enkel 4 bånds eq, to filtre samt gain, master og line-out volum. Sluttrinnet yter 300w/8 ohm og 500w/4 ohm. I tillegg til 12" er det en piezotweeter som tar seg av de høyeste frekvensene. Dette er en bestseller hos Mark bass, og det er lett å skjønne hvorfor. Den låter rett og slett svært bra! Her får du bra med volum, og selv om den dypeste subbassen uteblir, så så gjør nettopp det sitt til at den funker så bra på små til borti medium scener. Bassen legger seg fint i lydbildet, god definisjon og lydteknikerene elsker den selvsagt, da den roter det minimalt til utover scenekanten. Skulle det likevel bli for knapt, så driver denne ampen fint et ekstra 8 ohms kabinett, til og med et 410! vis jeg skal pirke på noe, så er det vel at det kan bli litt vel mye sizzle i tweeteren. Men det er jo enkelt å temme med VLE filteret, som ruller av toppen som en passiv tonekontroll gjør det på en jazz eller pbass. Har du en mer hifibass med mye mellomtone, så vil en justering på VPF filteret elegant rulle av i mellomtonen. Som regel er disse to filtrene det eneste jeg rører av tonekontrollene.

Oppsummert blir det altså en liten, lett og kraftig liten combo, som kjapt kan brukes på størstedelen av alle jobbene for mange. Dvs så lenge du ikke spiller i et metal eller litt mer støyende rockeband med et par gitarvegger å konkurrere mot.. Jeg har også blitt fortalt at den funker veldig bra på kontrabass. Veilpris ligger på rett under 10 lapper, og det er den verdt!

http://www.markbass.it/product_detail.php?id=41

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.