Web Analytics
Jump to content

Spørsmål ang. strøm til pedelbrett


FenderUSA
 Share

Recommended Posts

Jeg har bestilt en DS-1, en ts-7, en dunlop wah wah, Ibanez DE7 Stereo Delay, Hosa Pedal Effect Jumper Cable (slik som man kobler sammen pedalene med), en Boss Boss PSA-230P strømadapterere og Boss PCS-20A Parallell strømforsyningskabel (som jeg kan gi flere pedaler strøm samtidig).

Vil dette fungere sammen? passer strømadapteren med dunlop wahwahen og de7'en?

Jeg har tenkt å bygge dette i en koffert som man får kjøp på clas ohlson :D

Link to comment
Share on other sites

Mener de skal passe, men du må sjekke mA styrken på adapteren, og på alle pedalene (ds1+ts-7 osv..). mA på adapteren må være høyere enn total mA til pedalene.

OG, du må kunne lodde. Den PCS-20A greia er for Boss pedaler som kan dele strøm (som tuneren og line selectoren), så du må kutte av tuppen på adapteren, og en av tuppene til parallell kabelen, og så lodde dem sammen igjen. Det er den løsninga jeg bruker hvertfall, og jeg kjøpte en parallell kabel fra Boss/Roland. Kan selfølgelig være de har laget en som du bare kan plugge rett på adapteren, men jeg fant ingen.

Link to comment
Share on other sites

eg har sjekket mA på adapteren i forholdt til pedalene, og det skal fungere helt fint.

Men den loddingen gjorde meg litt nervøs...

Men hvordan er det med støy egentlig? vil det bli mye støy ut av denne løsningen tror du?

Uansett kan det ikke bli mer støy enn det er i mitt ekle gnx3 effektbrett som jeg skal selge...

Men en ting til, har du et bilde av din løsning? hadde vært interessant å sett hvordan du har gjort det.

Link to comment
Share on other sites

hvordan vil dere anbefale å feste pedalene til kofferten?

Jeg har tatt mål av en koffert å lagde brettet litt mindre enn målene i kofferten.Brettet er ferdig men har ikke lakkert det enda..

Det funker fint det bygg brettet så enkelt som mulig, å ikke bruk for tjukk materialle,brettet skal vell ikke være 1 tonn så det.

Og hvis du lager selv så kan du gjøre slik:(håper du sjønner hva jeg mener:P) Du bruker en limtre plate i de beste målene, så tar du to ikke så alt for tjukke planke ender som du lager vegger på siden med, så en ny limtreplate som er mye kortere enn den du har som bunn, den skal være som en litten topp plate slik at du kan hjemme kabler og strømunder den uten at alle ser hva du har under, og så enkelt som bare en kryssfinner som bakdel.

Fy flate hvor mye rot å dritt det ble her, å ikke all verdens til rettskriving heller, håper du sjønner det:P

Mvh Morty

Link to comment
Share on other sites

De har jo mange type kofferter' date=' men jeg tenkte å bruke denne fotokofferten: http://www.clasohlson.no/shop/store/main.a...%3A35+PM#q10885 (varenr. 32-8430 )

Den laptok vesken er ikke så dum heller, lurer på om det hadde vært bedre å kjøpe den, men eg må først sekor stor plass pedalene tar til sammen.

Du får lite plass i den der. Det er en til en laåtop. De har en annen, til verktøy mye bedre!

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker den, og det passer meg veldig fint egentlig...

Ellers, til strømadapter kan vi alltids lage deg en løsnng som funker både prismessig og plassmessig ;)

www.gitarpro.com

BTW: IbanezMunky: Lønner seg å lese, han nevner fotoboks, og fotoboksen er litt lengre ned på Clas Ohlson siden ;)

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Da var i hvertfall boss ds-1 og boss delay pedalen på plass. Men så fant eg ut at eg virkelig har drete meg ut. Kjøpte en strømadapter og en sånn paralellkabel med 8 strømuttak. Men no viser det seg at eg må kjøpe en boss LS-2, NS-2 eller TU-2 pedal for at det skal fungere sammen. Faen heller, går det an å lodde og gjøre slik at jeg kan putte paralellkabelen rett inn i adapteren? gidder ikke å bruke enda en tusing på pedal...

Link to comment
Share on other sites

Som sagt, du må lodde dem. Klipp av pluggen på adapteren, og en av pluggene på parallellkabelen. Så lodder du dem sammen (tvinn sammen en og en først, og så prøv om det virker, hvis ikke bytter du om). Ganske enkelt. Husk å dekke over loddpunktene med teip e.l. etterpå.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.