Web Analytics
Jump to content

God og rimelig elgitar med Les Paul shape, rå finish og aktive EMGs


Dogster
 Share

Recommended Posts

For å gjøre en lang historie kort...

Er ute etter noe som ser ut omtrent som denne:

http://www.best2music.no/shop/vgs-evertune-eruption-4050p.html

Men den må ha en kvalitet og specs som denne:

http://www.sound1.com/web/asp/pdetalj.asp?pv=13091&pht=1

Den første falt totalt igjennom, da jeg gjorde litt research på den i helga. Har b.l.a lest at den lages i Indonesia og at overflatefinishen er papir som er pålimt i fronten og lakkert over...

Evertune systemet er også noe det er delte meninger om.

Den andre er forseggjort, og har de pickupene jeg er ute etter, men jeg kan ikke tenke meg en gitar, som ser så nitrist og kjedelig ut.

Dette er en gitar jeg egentlig bare skal ha i samlinga, for jeg mangler en med denne formen. Den skal mao ikke brukes veldig mye. Ønsker derfor ikke å kjøpe noe dyrt, men vil allikevel ha noe som har anstendig kvalitet.

Forslag ønskes.

Link to comment
Share on other sites

Er det noen som har noe erfaring med denne VGSen da som har noe positivt å si om den?

Ifølge en anmelder er gitaren bygget i "basswood", noe som gir en flat og kald lydsignatur. Papiret/fineren som er brukt, skal gi inntrykk av at den er laget i flammelønn (er det denne teknikken som omtales som quilted top?). Båndene er høye og gjør det vanskelig å schredde, samt at man får vondt i fingrene av dem. Evertune systemet demper strengene slik at man får dårlig sustain og EMG pickupene er av den passive, ikke så gode sorten. Best2sound mener prisen på gitaren er så lav at det er en skam og at det er en super gitar. Anmelder mener prisen på 5000,- er en skam.

Jeg er fult klar over at det lages bra produkter i Østen. Har en PRS fra østen som er helt konge, men det betyr ikke at denne duger.

Link to comment
Share on other sites

At problemet skal ligge i at kroppen er laget av Basswood er hvertfall bare sprøyt. Basswood kan låte helt fint, det er en grunn til at Ibanez bruker det i såpass mange gitarer. At EMG HZ ikke er å hoppe i taket for er greit nok, men hva forventer du til den prisen?

Link to comment
Share on other sites

Den der anmelderen kan du bare glemme . Det er sprøyt fra ende til annen .

Høye bånd er vanlig på f.eks Ibanez og Jackson "shredde" gitarer .

Tror han trenger å øve mer hvis han får vondt i fingrene pga høye bånd .

Basswood er bruk masse av Ibanez-Jackson-Charvel .

Billigere gitarer har generelt ikke dyre pickups og dyre tremelo systemer . Du får hva du betaler for .

PRØV gitaren(e) .

Å bare bestille noe ut i fra noe som andre "mener" kan ofte bli feil , da folk har så forskjellig smak og preferanser .

Dessuten så vil ofte "billigere" gitarer variere en del selv om det er samme modell ( gjelder for så vidt for dyre gitarer også men vanligvis i mindre grad) .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.