Web Analytics
Jump to content

Liker dere musikkteori?


leo
 Share

Recommended Posts

 • Replies 30
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeg liker ikke musikkteori. jeg skal bli rockestjerne uten det.

Blir jeg ikke det så skal jeg innrømme at jeg var en [sensurert] [sensurert] som aldri gadd å lese.

Flott for deg, Roar :) Du blir helt sikkert rockestjerne :) Lykke til !

Link to comment
Share on other sites

Jeg liker ikke musikkteori. jeg skal bli rockestjerne uten det.

Blir jeg ikke det så skal jeg innrømme at jeg var en [sensurert] [sensurert] som aldri gadd å lese.

Flott for deg, Roar :) Du blir helt sikkert rockestjerne :) Lykke til !

Det var da voldsomt så frekke vi skulle være i dag da, Leo.

Nå må du virkelig unnskylde meg hvis jeg misforstått deg, men tråden heter jo "Liker dere musikkteori?", og da må jeg jo nesten få svare hva jeg synes, uten at du skal komme og være ekkel?

Link to comment
Share on other sites

Takk for linken, detta blir kos :D

Faktisk er musikkteori helt greit å lære seg, og gir musikken ett helt nytt ansikt.

Da kan jo de som ikke en gang å lære seg det mest grunnleggende sitter der og fundere over hvorfor han gidder å sitter der og spille opp og ned en tilsynelatende meninsgsløs skala i timesvis.

Det er sikkert ikke (Eller, jeg vet at det ikke er) nødvendig å lære seg noe som helt som teori for å bli en god musikker, men kunnskapen biter deg ikke i leggen senere.

Link to comment
Share on other sites

Med tanke på overskriften på denne tråden:

Jeg mener at musikkteori utvilsomt er veldig bra å kunne, men at man bør fokusere mer på teknikken, og hvordan man faktisk spiller gitar, den første tiden. Selv om man kan masse musikkteori, er det slett ikke sikkert at det du spiller høres noe kult ut. Teknikken din er det viktigste.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Man TRENGER ikke å kunne musikk teori for å kunne skrive sanger eller bli "rocke stjerne". James Hetfield(metallica) veit jo ikke engang hvor tonene på fjøla si er en gang :P men det er mye greiere å kunne det da ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.