Web Analytics
Jump to content

Ny skarptromme. Hvilken?


Soundmannen

Recommended Posts

Hei! :)


Har ett til dels amatør studio som jeg per i dag har Tama Superstar slagverk i. Med litt eksperimentering av skinn, temping, stemming osv får jeg det til å låte helt ok egentlig, MEN skarpen låter... ja... drit rett å slett.

Så ønsker derfor å heller satse på en SKIKKELIG skarp med FET lyd i første omgang, å bytte ut resten over tid når økonomien strekker til.

Hva har folk av erfaring? Det går for det meste i rock'n roll. kanskje noe litt metal.

Budsjett? tjah... kan strekke meg ganske langt vis det virkelig er verdt det. 3-7 lapper kommer mann kanskje langt med?

Link to comment
Share on other sites

Ludwig Classic Maple er ein slager som låter fint i ulike stemminger, dvs. ein god allrounder etter min smak i alle fall. I studio så er det mange triks som kan feite opp ein kjip skarp også... men selvfølgelig er det en fordel med ett godt utgangspunkt :-)

Link to comment
Share on other sites

Med det budsjettet bør du sjekke ut Ludwig Supraphonic, kongen av skarptrommer etter min mening, og kan brukes til alt. Ellers er DW Edge noe å sjekke ut, men er sjeldent DW dukker opp brukt, og det å få tak i nytt i Norge vet jeg ikke hvordan ligger an lengre.

Edited by MartheyG
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Hei foklens! :)

Nå har jeg sittet halve helgen å leket med skarpen som jeg har. Etter bytting av skinn, mye stemming, prøving, feiling, justering av ,mikrofoner, osv osv så fikk jeg faktisk skarpen til å låte som jeg ønsket. Så ble dessverre ingen ny skarp, men takker for innspill :) blir nok prioritert andre oppgraderinger i stedet :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.