Web Analytics
Jump to content

Kropp fra Warmoth?


Alfi27

Recommended Posts

Aften! Har en Fender Yngwie Malmsteen strat som jeg liker veldig godt, og da spesielt halsen, men jeg er ikke noen stor fan av mannen og gitaren er og vil alltid være en Malmsteen-strat uansett hva jeg gjør med den... I det siste har jeg sett litt på Warmoth sine kropper, og mange av kroppene de har in stock er jo helt usannsynlig grisefine! Ikke er det noen upris heller syns jeg. Har lyst å bruke halsen fra Malmsteen'en og sette den på en Warmoth kropp, og angående dette lurer jeg på et par ting:

- Er det noen som har gjort dette tidligere, og evt har noen erfaringer de vil dele?

- Dersom jeg kjøper en kropp som er back routet, altså uten plekterbrett, vil jeg måtte borre og styre med hull til pickupskruene osv?

- Vil dette være en nedgradering kvalitetsmessig?

Takker for svar :)

Link to comment
Share on other sites

jeg har tre kropper og tre halser fra warmoth. Super kvalitet, helt i toppen.

Du må borre hull til pickupringene, eller eventuelt hull til hver høydejusteringsskrue dersom du skal montere de rett i pickuphullene.

samt til strap-knottene og jack-platen.

edit: hah, ved nærmere telling har jeg 5 kropper og 4 halser fra warmoth.

Edited by umy
Link to comment
Share on other sites

Tja signaturen er jo fortsatt der, men den vil ikke ose like mye Malmsteen med en blå flammelønntopp liksom :P

Du har likevel et poeng, problemet er at det finnes ingen eller hvertfall svært få gitarer i "vanlig" produksjon med skallopert gripebrett.. Kan jo naturligvis betale noen for å gjøre det på en hvilken som helst gitar, men det blir nok 4000++, de skulle hvertfall ha 2500-3000 for å skallopere 12-24 bånd på Mayonesen min. I tillegg vil det ødelegge bruktverdien litt. Ser at Warmoth lager og skalloperer halser også så det er jo en mulighet

Link to comment
Share on other sites

Husk å regne med prisen på frakt+moms+toll.

Trodde ikke det var toll på en gitarhals.

Sist jeg bestilte en hals fra utlandet betalte jeg dette:

(Pris + Frakt) * MVA + Adminstrasjonsgebyr

Dette administrasjonsgebyret varierer, og er av og til (irriterende) høgt.

Edited by blaamann
Link to comment
Share on other sites

Trodde ikke det var toll på en gitarhals.

Sist jeg bestilte en hals fra utlandet betalte jeg dette:

(Pris + Frakt) * MVA + Adminstrasjonsgebyr

Dette administrasjonsgebyret varierer, og er av og til (irriterende) høgt.

Kanskje det ikke er toll som er riktig ord. Gebyr på ca 150,- for eventuell åpning av pakken hos tollvesenet kan forekomme. Det er litt rotete. Enkelte ganger kommer gebyret med, andre ganger betaler jeg ikke moms engang, så...gudene vet.

Ikke toll på gitardeler nei, kun moms på 25% Finnes ikke noe gebyr for åpning av pakken. I de fleste tilfeller er det posten selv om åpner pakken for å gjøre verdivurdering og hvilke evt særavgifter som skal legges til. Det er og posten som står for fortollingen og de tar et gebyr på 140,- for å gjøre fortollingen for deg som kunde, dette er ikke variabelt, men justeres fra tid til annet, sist fra 135,- til 140,-. Noen ganger slipper ting gjennom uten å bli korrekt fortollet fordi posten gjør feil. Men i utgangspunktet skal det betales moms på alle varer med totalpris (vare+frakt) over 350,-

Edited by Scythes
Link to comment
Share on other sites

Det kommer også an på fraktproduktet sender bruker. Fra fuzzmonster.dk betaler jeg alltid 140 til posten for fortolling (sure penger) mens fra thomann.de er det gebyret inkludert i fraktprisen

Hvem er det som gjør fortollingen da? Er moms betalt når du henter pakken og hvem utleverer den? Ser på nettsiden at de tar ca 185kr for å sende til norge..skal det liksom være inkludert fortollingsggebyr...som går til hvem?

Edited by Scythes
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.