Web Analytics
Jump to content

Makeover! NGD (sort of)


bublemark
 Share

Recommended Posts

Nå er jazzmasteren min modda ferdig.
Den gikk ifra vanlig bro og elektronikk til Seymour Duncan Jb/Jazz med Coil Split, og TOM bridge.
Alt installert selv, må si jeg er ganske stolt. Hvor mange var det som lodda en gitar som 15 åring? (Litt skryt er lov?)
I samme slengen loddet jeg min første Gitar med en Duncan Designed I bridge, 1 volum. Gitaren spiller relativt bra Faktisk!

For at Humbuckerene I jazzmasteren skulle passe måtte Pappa skjære bort tre under. Det var det eneste jeg ikke gjorde selv.
Pickguardens hull liner heller ikke helt opp, Noen plasser ikke i det hele tatt. Forslag?
(Bilder kommer I morgen)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

BILDER! (det skal være sagt at jeg ikke kan ta blider): 2015729_11825782_730049000456443_9553774


2015729_Jazz1.jpg

2015729_Jazz2.jpg

Denne Buckeren kom med en liten Kosmetisk skade (synes nesten ikke på bildet)

2015729_jazz3.jpg

Ny Bro betyr Umatchet radius. Altså 12' på broa og 9,5' på halsen. Jeg kan fortsatt få en middels action med litt hals-shimming
2015729_jazz5.jpg

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Gubbe, jeg ble fort komfortabel med høyden, og med tanke på at jeg ikke skal "shredde" noe sinnsykt på den så er jeg fornøyd selv! Pluss det er utrolig vanskelig å endre høyden. Har bare tatt ABR1 TOM surra med teip i bridgehullene som er fra før. !

Link to comment
Share on other sites

OK.

Ja det er et godt og gammelt triks å skru motsatt vei. Vintage vibratoene hadde flate skruhoder og unngikk problemet.

Da må du sjekke etter små burrs i strengehullet og evt fjerne det med stålull eller annet, skal ikke så mye til.

Eller så har du vært jævlig uheldig med strengene eller for hardhendt. Jeg bruker d'addario 11-49 i e-standard på JM'en og mishandler de på det groveste. Strengebrudd hører til sjeldenhetene.

Prøv nutsauce eller lignende på alle kontaktpunkter for strengen.

Jeg bruker noe ptfe gunk fra thomann.

Link to comment
Share on other sites

Kom på noe annet.

Jeg slet en del E strenger på thurston moore JM'en jeg hadde når den hadde TOM.

Fant ut at det var en kombo av teknikk, høy strengehøyde og feil radius.

Plekteret tok rett og slett alt for godt på strengen siden den var høyere enn midt strengene.

Problemet ble borte når jeg satt i mustang bro med rett radius.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.