Web Analytics
Jump to content

Liten basscombo


Haakenstad
 Share

Recommended Posts

Hællæ.

Trenger en knøttliten tass for å spille litt på hybelen.

Har sett litt på disse her, da dette i alle fall er merker jeg kjenner igjen:

http://www.gitarhuset.no/Forsterkere/Til-bassgitar/Ampeg/Ampeg-BA110-1x10-35W-Basscombo-AMP-BA110-p0000005800

http://www.gitarhuset.no/Forsterkere/Til-bassgitar/Ampeg/Ampeg-BA108-v2-Ampeg-Bassforsterker-BA-108-versjon-2AMP-BA-108v2-p0000010728

http://www.gitarhuset.no/Forsterkere/Til-bassgitar/Orange/Orange-CR25BX-Crush-Pix-25-Watt-Bass-Amp-Combo-Solid832041-p0000011689

http://bassanova.no/produkt/bassamper-kabinetter/warwick/warwick-bascombo-20w-med-8-och-diskant

Tenker da i den prisklassen der(dvs, ikke mye over 2 laken). Jeg har null peil på bassutstyr, og har nettopp børsta støvet av bassen, så tips og evt. andre forslag mottas med takk!

Link to comment
Share on other sites

Bassisten i bandet mitt har gått over til de nye Fender Rumble greiene. Høres grisebra ut , er lette og kompakte og koster ikke skjorta. Nå har han 500w 2x10 combo med 1x15 extension men de har amper i den serien med mindre effekt

Link to comment
Share on other sites

Et annet alternativ er en zoom B3 og klokker, ev. et stereoanlegg eller studiomonitorer. Blir veldig fleksibelt, men skal du bruke et vanlig stereoanlegg tror jeg at jeg hadde passet på å ha med en kompressor/limiter i kjeden sånn for sikkerhets skyld.

Ja, eller Zoom B1on, som er enda rimeligere, og som etter min ubeskjedne mening (til prisen) er det ultimate øvingsverktøyet for bass.

Link to comment
Share on other sites

Bassisten i bandet mitt har gått over til de nye Fender Rumble greiene. Høres grisebra ut , er lette og kompakte og koster ikke skjorta. Nå har han 500w 2x10 combo med 1x15 extension men de har amper i den serien med mindre effekt

Da ville jeg nok mye heller gått for TC Electronic BG250, som er rimeligere og etter min mening bedre. Men jeg klassifiserer ikke disse variantene med 2x10" eller 1x15" elementer som små basskomboer. Da begynner vi å snakke større saker.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.