Web Analytics
Jump to content

H&K Grandmeister 36


Ballis

Recommended Posts

Var med en kompis som skulle kjøpe en Tubemeister 36 av en kar. Forrige eier hadde solgt den fordi han skulle oppgradere til Grandmeister, men det endte visst med skuffelse... Grandmeister fungerer på en annen måte enn Tubemeister (og andre amper) da den må programmeres, litt som en annen multieffekt. Jeg personlig syns ikke det er et minus da det vil gi muligheter som å stille den inn på 36 watt på clean-kanalen for maks headroom, og så f eks 5 watt på vrengkanalen for å få skikkelig vreng fra utgangsrøra (for de som liker slikt). Det er derimot mange gitarister som er stor fan av plug & play-formatet, så denne ampen vil antakeligvis appellere mer til de samme gitaristene Line 6 og Fractal (Axe FX) prøver å appellere til :)

Lydmessig virker det som en skikkelig rå amp, jeg har prøvd de tre første kanalene i form av nevnte Tubemeister og den er allsidig som få! Og når du først får programmert den er det jo ikke noe mer stress enn en "vanlig" amp, kanskje til og med mindre ;)

Edited by Alfi27
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Nå har jeg hatt den i snart to uker og jeg har skrudd noe jævelig. Funnet en setting jeg elsker med masse gain men sliter litt med å forstå hvordan jeg kom meg dit. Sliter også skikkelig med å skjønne de midi-pedalene så de har jeg nappa ut, og tør ikke røre noen innstillinger ellers. Har bestilt sånn wifi midi adapter så jeg kan programmere og justere fra iPad. Tror det blir enklere.

Denne ampen kan låte jævelig bra og har mange muligheter men passer absolutt ikke for folk som vil ha plug & play. Jeg begynner å like den skikkelig godt men i starten var jeg heller tvilende.

Når det gjelder steril lyd er jeg litt usikker hva jeg skal si. Den låter veldig "rent" sånn jeg har satt den opp nå men som nevnt ovenfor synes jeg foreløpig den er såpass klønete å justere så jeg har ikke eksperimentert for mye.

Edited by Ballis
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.