Web Analytics
Jump to content

Hva med en Marshall telefon


Sove

Recommended Posts

Er overbevist om at det har vært krefter innad i Marshall som bare har ventet på at Jim Marshall skulle finne kista slik at de kunne kuppe firmaet og "reformere" alt...

Ærlig talt... Jeg er inneforstått med at gadgets=penger... Selg hodetelefoner, marshallkrakker, limited edition Marshall Whisky, plekter, whisky glass og annet som lett knyttes opp mot rock n' roll og den musikalske historien Marshall i stor grad har skrevet... Men når de begynner å fokusere mer på hipster-sko, skjorter, metroseksuelle høytalervesker med bærereim og nå mobiltelefon... samtidig som de ikke klarer å få ut de forsterkere på en ordentlig måte (hvor er Astoria demoene og en verdig 50th anniversary amp?) så synes jeg Marshall virkelig begynner å miste fotfestet.

Jeg kan aldri tenke meg at Jim hviler i fred...

Begynn å produsere amper igjen sier jeg... kick de middelmådige interiørarkitektene som har designet websiden deres og ta tilbake rocken...

Edited by Griffin
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Det verste er at telefonen antagelig kommer til å selge så det griner. Både den trådløse høyttaleren de lagde og hodetelefonene har solgt ganske bra, såvidt jeg vet. Marshall er i ferd med å vanne ut sitt eget varemerke fordi de tenker kortsiktig profitt...

Link to comment
Share on other sites

I en bransje der stadig færre faktisk bruker forsterkere så skjønner jeg at man må gjøre noe for å fortsette å tjene nok penger, og så lenge det man produserer utenfor hovedgesjeften holder den kvaliteten man forventer fra merkevaren så ser jeg ikke helt problemet. Skjønner at man kan reagere på telefonen de kommer med nå, men hodetelefoner og høyttalere ser jeg virkelig ikke et problem med.

Og uansett hva man måtte synes om det så synes jeg telefonen ser lovende ut med en del snedige løsninger for de som hovedsaklig bruker den til samtaler og musikk inn og ut.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.