Web Analytics
Jump to content

Hva med en Marshall telefon


Sove
 Share

Recommended Posts

Er overbevist om at det har vært krefter innad i Marshall som bare har ventet på at Jim Marshall skulle finne kista slik at de kunne kuppe firmaet og "reformere" alt...

Ærlig talt... Jeg er inneforstått med at gadgets=penger... Selg hodetelefoner, marshallkrakker, limited edition Marshall Whisky, plekter, whisky glass og annet som lett knyttes opp mot rock n' roll og den musikalske historien Marshall i stor grad har skrevet... Men når de begynner å fokusere mer på hipster-sko, skjorter, metroseksuelle høytalervesker med bærereim og nå mobiltelefon... samtidig som de ikke klarer å få ut de forsterkere på en ordentlig måte (hvor er Astoria demoene og en verdig 50th anniversary amp?) så synes jeg Marshall virkelig begynner å miste fotfestet.

Jeg kan aldri tenke meg at Jim hviler i fred...

Begynn å produsere amper igjen sier jeg... kick de middelmådige interiørarkitektene som har designet websiden deres og ta tilbake rocken...

Edited by Griffin
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Det verste er at telefonen antagelig kommer til å selge så det griner. Både den trådløse høyttaleren de lagde og hodetelefonene har solgt ganske bra, såvidt jeg vet. Marshall er i ferd med å vanne ut sitt eget varemerke fordi de tenker kortsiktig profitt...

Link to comment
Share on other sites

I en bransje der stadig færre faktisk bruker forsterkere så skjønner jeg at man må gjøre noe for å fortsette å tjene nok penger, og så lenge det man produserer utenfor hovedgesjeften holder den kvaliteten man forventer fra merkevaren så ser jeg ikke helt problemet. Skjønner at man kan reagere på telefonen de kommer med nå, men hodetelefoner og høyttalere ser jeg virkelig ikke et problem med.

Og uansett hva man måtte synes om det så synes jeg telefonen ser lovende ut med en del snedige løsninger for de som hovedsaklig bruker den til samtaler og musikk inn og ut.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.