Web Analytics
Jump to content

Komme seg fra valle hovin etter konsert?


LTBR

Recommended Posts

Hei, skal ha med gutpjokken på 10år på ACDC i morgen. Hva som er beste måten å komme seg til sentrum igjen etter konserten? Smart å gå litt før de er ferdig kanskje, eller går det greit alikevel?

Har vært der flere ganger før, men da "lettere" bedugget og bare fulgt strømmen, må vel være litt mere oppegående imorgen;)

Link to comment
Share on other sites

Last ned Ruter-appen, så kan du betale på forhånd. Da kjøper du bare billett på nett, så blir den aktivert så fort du har betalt. Forutsett at du har nett og batteri tilgjengelig ved eventuell kontroll. Da slipper du å også stå i eventuell kø for å kjøpe billett.

Det går både busser og t-baner fra Helsfyr.

37-bussen fra Etterstadsletta kan også være lur å ta om det blir for mye kø, men det tar litt lengre tid enn t-banen.

Link to comment
Share on other sites

Det er bare å rusle mot sentrum i grunn, en mulig det blir litt langt for en 10åring så sent.
Men T-bane funker helt fint. Om man ikke kommer med første eller andre spiller vel ikke så stor rolle :) Bedre å la 10åringen få med seg hele showet :D

Link to comment
Share on other sites

De setter opp ganske mange ekstra t-baner ned mot sentrum. Har aldri opplevd at jeg må vente mer enn et par minutter på Helsfyr-stasjon. Ikke opplevd billettkontroll heller...

Edited by Rødvin
Link to comment
Share on other sites

Er ikke no stress med t-bane nei. Kjøp tbanebillett på ruter-appen, så er du sikker. Så lenge dere går nogenlunde målrettet etter konsertslutt kommer dere før frem til t-banen enn 90% av de som var der.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.