Web Analytics
Jump to content

Hva i alle dager har jeg kjøpt?


Recommended Posts

Kjøpte i dag noe musikkutstyr av en kompis, som stod igjen etter en bar gikk konkurs.

Problemet er at hverken jeg eller kompisen min egentlig vet hva det skal brukes til.

Det vi lurer på er angående BSM 622 MKIII, Behringer DX 052 og Yamaha 01v. Spørsmålet er sa om dette er noe relevant musikkutstyr som har noe bruksområde i dag, eller om det rett og slett er for gammelt til å kunne benyttes av noen som helst.. Utstyret virker å være i OK stand, men mangler noen av disse "skyveknottene"

Link til finn-annonse:
http://www.finn.no/finn//torget/annonse?finnkode=61431194&searchclickthrough=true

Link to comment
Share on other sites

Etter å ha googlet litt-

BSM er en litt spesiell mikser som blant annet har innganger for telefonlinjer. Nærradio, er det første jeg tenker.

Behringeren er en DJ- sak, sikkert brukbar, men altså for platesnurrere. Slikt blir i og for seg ikke avlegs.

Yamahaen er en digital 24- kanals mikser. Virker den, er den nok en godbit som kan brukes lenge hvis den er i orden.

Skulle jeg eie noe av dette, er Yamahaen desidert førstevalget. Den har scene- memory, digital prosessor, nok kanaler til at det holder og i det hele tatt.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Takker for raskt og godt svar!

Etter litt undersøkelse viser det seg faktisk at den BSM mikseren er tidligere eiet av Radio Aalesund! Har dog ingen peiling på hva jeg skal med noe av dette, så om noen er interessert så kommer de nok snart opp for salg. Yamahaen fikk jeg ihvertfall til å starte opp, men forstod ikke en døyt av noen av funksjonene.. :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.