Web Analytics
Jump to content

NAD! Orange Rockerverb MK 3 50w topp!


Recommended Posts

De hadde visst ikke mer igjen av MKII, så da ble det MKIII på meg også :D

Den koster en del mer (ca 4000,-) men bare det at den har attenuator innebygget synes jeg er verdt prisforskjellen. Den funka skikkelig bra på vrengkanalen, ikke fullt så bra på cleankanalen men absolutt akseptabelt!

Hva er inntrykket ditt så langt, Threechords? :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Har bare fått spilt på den rundt 30 minutter pga ferie men er svinaktig fornøyd!! Jeg synes clean kanalen er helt fantastisk jeg da. Liker vreng kanalen også og synes den tar pedaler meget godt!

Kjører alt av effekter rett inn i amp. Vurderte å kjøre delays (Flashback Mini og MM Deluxe) i sløyfa men det hørtes like bra ut rett i amp så da sparte jeg meg for litt kabling:)

Jeg har ikke fått testet den med band ennå men i starten av august er alle tilbake og gleder meg til å få testet den med fullt band!

Jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal bruke attenuatoren som boost ved å la den stå på konstant for så å slå den av for soloer eller om jeg skal bruke den motsatt og slå den på for rytme spill vs refreng/solo partier. Men liker attenuatoren og den er ett stort pluss med denne ampen. Synes også reverben låter helt konge selv om jeg ikke bruker reverb så aktivt er det kjekt at den som er der holder mål.

Kan ikke se for meg at jeg noen gang selger denne med mindre jeg slutter helt og spille i band:) Håper det er leeeeeeeenge før den tid kommer.

Per nå har jeg satt settings som følger men finner nok ikke "sweet spot" før bandet er samlet:

Dirty.

Bass: kl 9

Treble: kl 13

Mid: kl 15

Gain: kl 12-13

Clean.
Bass: kl 11

Treble: kl 13

Reverb: kl 8

Half power.

Edited by Threechords
Link to comment
Share on other sites

Tja, den eneste bakdelen jeg kan komme på er at det kan se litt rart ut å ha det vertikalt, og muligens noe tap av bassrespons (skal ikke si det sikkert). Den store fordelen er jo at du får den ene høyttaleren opp i høyden og vil spre lyden bedre, men det er jo egentlig ikke verre enn å bare prøve seg fram :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.