Web Analytics
Jump to content

Piano/keyboard Tabulatur


Olaff
 Share

Recommended Posts

Hei!

Noen som vet om noen bra sider med tabulatur/noter til Piano/keyboard?

Helst en side/sider med mye tabs å velge i..

Er spesielt på utkikk etter følgende låter:

John Legned: Ordinary people

alt av Coldplay

alt av Keane

på forhånd takk for svar

Link to comment
Share on other sites

Også kalt noter ;)

Vel, GitarPro funker greit, eneste er at notestrekene ikke snur seg nedover på høye noter, noe som i rockesammenheng kan føre til en gigantisk salat på notearket. PowerTab har vel også en notefunksjon.

Ellers er Sibelius et veldig bra noteprogram, som jeg tror må være det mest brukte blandt amatører og profesjonelle her i verden (med mindre jeg har oversett noe veldig essensiellt...).

Tabs til disse programmene finnes:

www.powertabs.net

www.mysongbook.com

www.google.com (søk etter MIDI-filer, da disse kan importeres i nevnt software)

Link to comment
Share on other sites

På denne siden er det en del sanger for keyboard. Den passer ikke hvis det er fullstendige noter o.l. du leter etter -ingen noteark - men den inneholder akkordene til de forskjellige sangene, pluss hvordan de spilles(dårlig forklart, men du kan få opp små bilder av hvilke tangenter du bruker). Adressen er som følger:

http://www.e-chords.com

Der finner du både sanger for keyboard, bass- og gitartabs, gitarakkorder/grep og trommetabs(vet ikke om det er det det kalles). Noen av sangene har også instrumentale lydfiler. Lykke til :D

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Har dere Cubase på pcen? Last ned MIDI-filer! Cubase kan lese av noter hvis dere åpner de i "Score" mode. Finale/Printmusic kan også brukes. For all del, styr unna Pianotabs. Verste mørja jeg har sett i mitt liv. Tabs kan bassister og gitarister holde seg til.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.